iLokaal

Privacy verklaring

Gemiddelde tevredenheidsscore is 5 sterren

Uw privacy en gebruikerservaring zijn erg belangrijk voor iLokaal de één kan helaas niet zonder de ander. Lees de “Privacy verklaring
  1. Introductie
  2.  → 
  3. Over
  4.  → Privacy verklaring

Privacy verklaring iLokaal

Datum: 03-02-2020

Uw privacy is voor iLokaal (Handelsmerk van DuurzaamMedia BV) erg belangrijk. Wij houden ons dan ook aan de AVG-privacywet. Dit betekent dat uw gegevens veilig omgaan en dat wij zijn alleen de gegevens gebruiken voor wat er met u is afgesproken en in lijn is met onze privacy verklaring en algemene voorwaarden. In deze privacyverklaring leggen we u uit wat we bij iLokaal (Handelsmerk van DuurzaamMedia BV) allemaal doen met informatie die wij van u verzamelen.

Als u vragen hebt, wilt weten wat we precies van u bijhouden of wilt u uw gegevens bij ons laten verwijderen, neem dan contact op iLokaal via de klantenservice.

Persoonsgegevens die door iLokaal worden verwerkt

iLokaal kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van iLokaal, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan iLokaal verstrekt.

iLokaal kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

  • Uw voor- en achternaam
  • Uw bedrijfsgegevens
  • Uw (factuur) adresgegevens
  • Uw telefoonnummer
  • Uw e-mailadres
  • Uw IP-adres
  • Uw gedrag op deze website
  • Uw bestelgedrag en historie
Waarom iLokaal gegevens nodig heeft

iLokaal verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden. Daarnaast kan iLokaal uw persoonsgegevens of bedrijfsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst, in uw opdracht benodigde werkzaamheden en doorgaans bestaande uit juridische dienstverlening.

Hoe lang iLokaal gegevens bewaart

iLokaal bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt. Wanneer u klant wilt worden of wordt hebben uw gegevens nodig vanwege de samenwerkingsovereenkomst die u die wij met u sluiten. Wij bewaren deze informatie tot uw bestelling is afgerond en vijf jaar daarna (dat is de wettelijke bewaarplicht).

Welke gegevens wij delen met derden

iLokaal geeft uw persoonsgegevens niet aan andere bedrijven, instellingen of instanties, tenzij dat nodig is voor de dienst die u bij ons afneemt of als de wet zegt dat dat moet. Een voorbeeld is dat we bij een vermoeden van fraude aangifte mogen doen bij de politie.

iLokaal werkt met bepaalde bedrijven samen. Deze partners kunnen dus uw persoonsgegevens krijgen.

Dit is nodig voor de dienst of product die u bij ons afneemt of om met u digitaal te kunnen communiceren. Sommige partners zijn gevestigd buiten de Europese Unie. Wij hebben strikte afspraken met hen en zij moeten de Europese privacywet naleven. Uw toestemming vragen wij hiervoor in de verwerkersovereenkomst die we met elkaar afsluiten.

Onze onderaannemers zijn:

  • Wpengine voor de hosting – verwerkersovereenkomst afgesloten, uitsluitend verwerking binnen de EU.
  • Cloudflare voor de verwerking van uw DNS gegevens, veiligheid, en web snelheid
  • Transip uw domeinregistratie – verwerkersovereenkomst is onderdeel van de algemene voorwaarden, mogelijk verwerking buiten de EU
  • Helpcrunch voor de chatservice, ticketsysteem en support systeem – verwerkersovereenkomst is onderdeel van de algemene voorwaarden, mogelijk verwerking buiten de EU

Wij maken gebruik van diverse programma’s voor analytische en marketingdoeleinden. Op onze website zijn social media buttons en koppelingen opgenomen. Hiermee verzamelen de beheerders van deze diensten (denk hierbij aan: LinkedIn, Facebook, Hotjar, Google Ads en Bing Ads) mogelijk uw persoonsgegevens.

U geeft hiervoor toestemming via onze cookiemelding. 

In kaart brengen websitebezoek en gedrag

Op de website van iLokaal worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. iLokaal gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

Beveiligen

iLokaal neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van iLokaal maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door iLokaal verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met iLokaal op via [email protected]

Google analytics en Google producten

iLokaal maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en hoe effectief de Google Ads van iLokaal bij Google zoekresultaat pagina’s zijn. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan iLokaal te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. iLokaal heeft hier geen invloed op. iLokaal heeft Google geen toestemming gegeven om via iLokaal verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

Wij hebben het “Data Processing Amendment” van Google getekend. Daarin staan strikte afspraken over wat zij mogen bijhouden. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Verder laten wij Google de IP-adressen anonimiseren. Toestemming voor het gebruik van Google Analytics wordt gegeven door middel van onze cookiemelding. 

Promotie en Marketing

Wij houden u graag op de hoogte over aanbiedingen en nieuwe producten of diensten. Dit doen wij voornamelijk per e-mail, via social media, chat en soms via de post of per telefoon.

U kunt op ieder moment bezwaar maken tegen deze reclame. In elke brief staat hoe dat moet. Elke e-mail bevat een afmeld-link. U kunt ons blokkeren of de afmeld-optie gebruiken en u kunt dit aangeven als u wordt gebeld.

Cookies
Onze website gebruikt cookies. Cookies zijn kleine bestanden die informatie kunnen opslaan op je computer, telefoon of tablet. Met functionele cookies zorgen we er voor dat de website goed en functioneel werkt. Met tracking cookies kan ook het surfgedrag gemeten en vastgelegd worden. 

Onze website maakt gebruik van zowel functionele als tracking cookies. 

Wanneer u onze website voor het eerst bezoekt, tonen wij een cookiemelding met uitleg over de cookies. Hierbij zullen we u vragen om akkoord voor het gebruik van deze cookies. In onze cookieverklaring laten wij zien welke cookies we met welk doel gebruiken. Het is mogelijk om een afzonderlijke toestemming per cookie-categorie door te geven, maak hiervoor gebruik van de betreffende check-box.

Met andere bedrijven die cookies plaatsen hebben wij afspraken gemaakt over het gebruik van de cookies (Data Processing Agreement). Toch hebben wij geen volledige controle op wat zij zelf met de cookies doen. Lees dus ook hun privacyverklaringen (Denk hierbij aan onze “inactieve social media buttons”. Als u ingelogd bent in uw Facebook-account en deze buttons op onze website “activeert”, dan zal Facebook cookies plaatsen. Wat Facebook met deze cookies doet, is te vinden in de privacyverklaring van het bedrijf). 

Wilt u deze cookies niet meer ontvangen op onze website? Wijzig dan uw cookie-voorkeur bij onze cookieverklaring.

Gegevens inzien, wijzigen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar [email protected], iLokaal zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

U heeft de volgende rechten:

• uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
• inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
• het laten corrigeren van fouten
• het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
• intrekken van toestemming
• bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Let op dat u altijd duidelijk aangeeft wie u bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Klacht indienen betreft gegevens.

Als u vindt dat wij u niet op de juiste manier helpen, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder Autoriteit Persoonsgegevens.

Wijzigingen in deze privacy verklaring

Wanneer onze website of bedrijfsvoering wijzigt, moeten wij ook onze privacy verklaring aanpassen. Let dus altijd op de bovenstaande datum en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.

iLokaal contactgegevens

Schepenen 9
8232DB, Lelystad
Nederland

+31851110239

[email protected]

iLokaal

Geen lange vaste contracten
Alleen betalen voor wat je echt nodig hebt
Duidelijke afspraken en een planmatige werkwijze
Vriendelijke lokale tarieven
Werken met gedreven talenten en freelancers
Bedrijfsgroei en persoonlijke ontwikkeling staan bij ons bovenaan
Een klantenservice die altijd goed bereikbaar is

Ervaringen

Wat vinden onze klanten?

Hier lees je de ervaringen van klanten met het team van iLokaal & DuurzaamMedia. Klik hier om alle ervaringen te lezen.

Wil je ook reviews mooi presenteren op jouw WordPress website?

Bekijk dan de oplossing "Reviews"

Average Rating: 5 sterren (op basis van 3 waarderingen)

De missie van iLokaal is om lokale en regionale ondernemingen te helpen. Om je alvast op weg te helpen, delen wij onderstaande items kosteloos met jou! Lees ook Historie & Missie.

Gratis Website Scan

Wil je gratis bruikbare tips ontvangen die je helpen bij het optimaliseren van je website en marketinginspanningen?

Laat een Gratis Website Scan doen! Jouw website wordt op ruim 70 punten geanalyseerd en je ontvangt het rapport binnen 24 uur.

3 Stappen naar Online Succes formule

Wij leren je wat je zelf beter kunt doen en ontzorgen je volledig bij wat een professional voor je hoort te doen. Jouw online succes hangt af van de samenwerking en collectieve inspanning van jou en jouw online marketingbureau.

Wij delen graag GRATIS onze “3 stappen naar Online Succes” formule met jou.

Werken bij iLokaal

Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging en wil je echt het verschil maken voor lokale en regionale ondernemers? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe Talenten en Freelancers.

Bekijk onze openstaande posities en wellicht kom jij binnenkort ons team versterken!

Waar kunnen wij je bij helpen?

Heb je de ambitie om jouw bedrijf te laten groeien, maar weet je niet hoe of waar je moet beginnen? Wij hebben de oplossing voor jou!

Plan vrijblijvend een telefonisch of chat adviesgesprek in.

Algemeen

Je kunt contact met ons opnemen via de contactpagina of chat of je kunt ons bellen 0851110239

Klant worden?

Neem voor de mogelijkheden contact met ons op via de chat of samenwerkingspagina of plan een adviesgesprek in.

Bestaande klanten

Wij adviseren bestaande klanten contact met ons op te nemen via de klantenservice of chat.