Welkom bij iLokaal

Bij iLokaal geloven we sterk in persoonlijke aandacht en flexibiliteit. We zijn er om jou, als lokale of regionale ondernemer, te ondersteunen bij het verbeteren van jouw bedrijfspresentatie en het aantrekken van online klanten.

Historie & Missie

ilokaal landkaart 2

Werken bij iLokaal

Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging en wil je echt het verschil maken voor lokale en regionale ondernemers? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe Talenten en Freelancers. Bekijk onze openstaande posities en wellicht kom jij binnenkort ons team versterken!

Algemeen

Je kunt contact met ons opnemen via de contactpagina of je kunt ons bellen 0320 - 798552

Klant worden?

Neem voor de mogelijkheden contact met ons op via de samenwerkingspagina of plan een adviesgesprek

Bestaande klanten

Wij adviseren bestaande klanten contact met ons op te nemen via de klantenservice

Online Adverteren
Geplaatst op: 22 feb 2020
Als je online wilt adverteren, zijn er veel mogelijkheden beschikbaar. Online adverteren kan een belangrijk onderdeel zijn van je marketingstrategie, omdat veel mensen op zoek zijn naar oplossingen op het internet. Welk online platform je kiest hangt af van verschillende factoren, zoals je doelgroep, product of dienst en budget. Naast Google Ads bieden platforms zoals Bol.com, Winkelstraat.nl of Marktplaats goede mogelijkheden voor online adverteren, maar ook social media kanalen zoals Facebook en LinkedIn.

Het kan spannend zijn om voor het eerst online te adverteren, maar Google Ads is een populair en effectief kanaal om te gebruiken. Met Google Ads kun je een campagne starten die specifiek is gericht op jouw doelgroep. Het is belangrijk om je doelstellingen, budget en looptijd van tevoren te bepalen om onnodige kosten te voorkomen. Je hoeft geen expert te zijn om een Google Ads campagne te starten, maar het kost wel tijd om de campagne goed te beheren.

Als je klaar bent om online te gaan adverteren, kan iLokaal je helpen om Google Ads effectief in te zetten. We kunnen vrijblijvend met je bespreken wat de beste mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf en doelgroep. Samen zorgen we ervoor dat jouw doelgroep naar je toe komt!

Neem een kijkje bij

Onze recente projecten

Redenen om met ons

Samen te werken

Vriendelijke lokale tarieven

Geen lange vaste contracten

Alleen betalen voor wat je echt nodig hebt

Werken met gedreven talenten en freelancers

Een klantenservice die altijd goed bereikbaar is

Duidelijke afspraken en een planmatige werkwijze

Bedrijfsgroei en persoonlijke ontwikkeling staan bij ons bovenaan

Geïnteresseerd?

Samen te werken?

Heb je hulp nodig bij de online groei van je bedrijf? Of wil je een nieuw webdesign? Dan vind je in iLokaal een uitstekende partner! Wij helpen je graag met o.a. je webdesign, een Facebook campagne, het creëren van een huisstijl of het beter vindbaar maken van je bedrijf in Google.