Selecteer een pagina

iLokaal

Online Adverteren
  1. Introductie
  2.  → 
  3. Oplossingen
  4.  → Online Adverteren

Online adverteren

Welke mogelijkheden heb je als je online gaat adverteren? Genoeg! Er bestaan legio kanalen via welke je kunt adverteren. Online adverteren vormt een belangrijke tool in je marketingstrategie. Iedereen googelt en speurt naar oplossingen, ook jouw doelgroep. Welk online platform je kiest hangt af van meerdere factoren: je doelgroep, je product of je dienst en je budget. Naast Google Adwords bieden ook platforms zoals Bol.com, Winkelstraat.nl of Marktplaats goede mogelijkheden voor online adverteren, maar ook social media kanalen zoals Facebook en LinkedIn. Vooral wanneer je voor het eerst gaat online adverteren is dit spannend. Je wilt je budget natuurlijk slim inzetten.

Google Adwords campagne

Google Adwords is populair op het gebied van online adverteren. Bij online adverteren gaat het niet om een keer een advertentie plaatsen, zoals in een krant. Het is onderdeel van je online marketingstrategie. Met Google Adwords kun je een campagne starten, die volledig is toegespitst op jouw doelgroep. Daarvoor hoef je geen expert te zijn, maar het kost wel tijd om de campagne in goede banen te leiden. Je doelstellingen, je budget en de looptijd moeten van tevoren bepaald worden om onnodige hoge kosten te voorkomen. iLokaal kan je helpen om Google Adwords effectief in te zetten.

Ben je klaar om online te gaan adverteren?

Wij brengen graag vrijblijvend in kaart wat de beste mogelijkheden zijn. Samen zorgen we dat jouw doelgroep naar je toekomt!

Waarom kiezen voor iLokaal?

Geen lange vaste contracten
Alleen betalen voor wat je echt nodig hebt
Duidelijke afspraken en een planmatige werkwijze
Vriendelijke lokale tarieven
Werken met gedreven talenten en freelancers
Bedrijfsgroei en persoonlijke ontwikkeling staan bij ons bovenaan
Een klantenservice die altijd goed bereikbaar is

Samenwerken met iLokaal

Wij hebben een passie om lokale en regionale ondernemers te helpen? Heb je hulp nodig bij online marketing of online ondernemen? Wij helpen u graag?

De missie van iLokaal is om lokale en regionale ondernemingen te helpen. Om je alvast op weg te helpen, delen wij onderstaande items kosteloos met jou! Lees ook Historie & Missie.

Gratis Website Scan

Wil je gratis bruikbare tips ontvangen die je helpen bij het optimaliseren van je website en marketinginspanningen?

Laat een gratis website scan doen! Jouw website wordt op ruim 70 punten geanalyseerd en je ontvangt het rapport binnen 24 uur.

3 Stappen naar Online Succes formule

Wij leren je wat je zelf beter kunt doen en ontzorgen je volledig bij wat een professional voor je hoort te doen. Jouw online succes hangt af van de samenwerking en collectieve inspanning van jou en jouw online marketingbureau.

Wij delen graag GRATIS onze "3 stappen naar Online Succes" formule met jou.

Werken bij iLokaal

Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging en wil je echt het verschil maken voor lokale en regionale ondernemers? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe Talenten en Freelancers. Bekijk onze openstaande posities en wellicht kom jij binnenkort ons team versterken!

Waar kunnen wij je bij helpen?

Heb je de ambitie om jouw bedrijf te laten groeien, maar weet je niet hoe of waar je moet beginnen? Wij hebben de oplossing voor jou! Plan vrijblijvend een telefonisch of chat adviesgesprek in.

Algemeen

Je kunt contact met ons opnemen via de contactpagina of chat of je kunt ons bellen 0851110239

Klant worden?

Neem voor de mogelijkheden contact met ons op via de chat of samenwerkingspagina of plan een adviesgesprek in.

Bestaande klanten

Wij adviseren bestaande klanten contact met ons op te nemen via de klantenservice of chat.