iLokaal

AVG & Hack Scan
  1. Introductie
  2.  → 
  3. Oplossingen
  4.  → AVG & Hack Scan

AVG & Hack Scan

Heb jij al de nodige maatregelen getroffen om je website te beveiligen? Internet is fantastisch, maar helaas ook risicovol. Misschien heb je al een anti-virusprogramma geïnstalleerd of een firewall of maak je regelmatig een back-up. Helaas bestaat de kans nog steeds dat ook jouw netwerk een keer gehackt wordt, ondanks alle preventieve maatregelen. Volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) moet een datalek gemeld worden. Maar dan moet je wel weten dat er sprake is van een datalek. iLokaal kan je helpen met het scannen van je website en detecteren op virussen en malware.

AVG wet privacy

Sinds 25 mei 2018 geldt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Deze vervangt de voormalige verschillende privacywetten van de Europese Unie. Heel makkelijk één privacywet toegespitst op de digitale wereld. Maar hoe voldoe je als bedrijf aan deze privacywet? En geldt deze wet ook voor jou? Ja, is hoogstwaarschijnlijk het antwoord. De privacywet geldt al voor jou als er een contactformulier op je website staat. Je verzamelt immers persoonsgegevens. Uiteindelijk moet er een privacyverklaring op je website komen en een beveiligingsbeleid binnen je bedrijf. iLokaal helpt je graag bij de doorvoering van de AVG wet!

Wil je hulp bij de AVG of een Hack Scan voor je website?
Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag aan een veilige website, die voldoet aan zowel de privacywetgeving als de veiligheidseisen voor je bedrijf.

Waarom kiezen voor iLokaal?

Geen lange vaste contracten
Alleen betalen voor wat je echt nodig hebt
Duidelijke afspraken en een planmatige werkwijze
Vriendelijke lokale tarieven
Werken met gedreven talenten en freelancers
Bedrijfsgroei en persoonlijke ontwikkeling staan bij ons bovenaan
Een klantenservice die altijd goed bereikbaar is

Samenwerken met iLokaal

Wij hebben een passie om lokale en regionale ondernemers te helpen? Heb je hulp nodig bij online marketing of online ondernemen? Wij helpen u graag?