Welkom bij iLokaal

Bij iLokaal geloven we sterk in persoonlijke aandacht en flexibiliteit. We zijn er om jou, als lokale of regionale ondernemer, te ondersteunen bij het verbeteren van jouw bedrijfspresentatie en het aantrekken van online klanten.

Historie & Missie

ilokaal landkaart 2

Werken bij iLokaal

Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging en wil je echt het verschil maken voor lokale en regionale ondernemers? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe Talenten en Freelancers. Bekijk onze openstaande posities en wellicht kom jij binnenkort ons team versterken!

Algemeen

Je kunt contact met ons opnemen via de contactpagina of je kunt ons bellen 0320 - 798552

Klant worden?

Neem voor de mogelijkheden contact met ons op via de samenwerkingspagina of plan een adviesgesprek

Bestaande klanten

Wij adviseren bestaande klanten contact met ons op te nemen via de klantenservice

AVG & Hack Scan
Geplaatst op: 22 feb 2020

AVG & Hack Scan

Heb jij al de nodige maatregelen getroffen om je website te beveiligen? Internet is fantastisch, maar helaas ook risicovol. Misschien heb je al een anti-virusprogramma geïnstalleerd of een firewall of maak je regelmatig een back-up. Helaas bestaat de kans nog steeds dat ook jouw netwerk een keer gehackt wordt, ondanks alle preventieve maatregelen. Volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) moet een datalek gemeld worden. Maar dan moet je wel weten dat er sprake is van een datalek. iLokaal kan je helpen met het scannen van je website en detecteren op virussen en malware.

AVG wet privacy

Sinds 25 mei 2018 geldt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Deze vervangt de voormalige verschillende privacywetten van de Europese Unie. Heel makkelijk één privacywet toegespitst op de digitale wereld. Maar hoe voldoe je als bedrijf aan deze privacywet? En geldt deze wet ook voor jou? Ja, is hoogstwaarschijnlijk het antwoord. De privacywet geldt al voor jou als er een contactformulier op je website staat. Je verzamelt immers persoonsgegevens. Uiteindelijk moet er een privacyverklaring op je website komen en een beveiligingsbeleid binnen je bedrijf. iLokaal helpt je graag bij de doorvoering van de AVG wet!

Wil je hulp bij de AVG of een Hack Scan voor je website?

Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag aan een veilige website, die voldoet aan zowel de privacywetgeving als de veiligheidseisen voor je bedrijf.

Neem een kijkje bij

Onze recente projecten

Redenen om met ons

Samen te werken

Vriendelijke lokale tarieven

Geen lange vaste contracten

Alleen betalen voor wat je echt nodig hebt

Werken met gedreven talenten en freelancers

Een klantenservice die altijd goed bereikbaar is

Duidelijke afspraken en een planmatige werkwijze

Bedrijfsgroei en persoonlijke ontwikkeling staan bij ons bovenaan

Geïnteresseerd?

Samen te werken?

Heb je hulp nodig bij de online groei van je bedrijf? Of wil je een nieuw webdesign? Dan vind je in iLokaal een uitstekende partner! Wij helpen je graag met o.a. je webdesign, een Facebook campagne, het creëren van een huisstijl of het beter vindbaar maken van je bedrijf in Google.