Welkom bij iLokaal

Bij iLokaal geloven we sterk in persoonlijke aandacht en flexibiliteit. We zijn er om jou, als lokale of regionale ondernemer, te ondersteunen bij het verbeteren van jouw bedrijfspresentatie en het aantrekken van online klanten.

Historie & Missie

ilokaal landkaart 2

Werken bij iLokaal

Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging en wil je echt het verschil maken voor lokale en regionale ondernemers? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe Talenten en Freelancers. Bekijk onze openstaande posities en wellicht kom jij binnenkort ons team versterken!

Algemeen

Je kunt contact met ons opnemen via de contactpagina of je kunt ons bellen 0320 - 798552

Klant worden?

Neem voor de mogelijkheden contact met ons op via de samenwerkingspagina of plan een adviesgesprek

Bestaande klanten

Wij adviseren bestaande klanten contact met ons op te nemen via de klantenservice

Digitale werkplek
Geplaatst op: 22 feb 2020

Wat is een digitale werkplek?

Wat is een digitale werkplek en waarom is het belangrijk voor jouw bedrijf? Een digitale werkplek is een virtuele werkplek die je op elk moment en vanaf elke locatie kunt benaderen. Het past perfect in deze tijd waarin steeds meer gedigitaliseerd wordt. Als bedrijf ben je flexibeler en kun je veel sneller inspelen op klanten.

Hoe richt je een digitale werkplek in?

iLokaal kan je helpen met het op maat maken van een digitale werkplek die werkt voor jou en je medewerkers. We kijken naar de wensen en behoeften van jouw bedrijf en het type medewerkers. Zo stijgt de productiviteit en dalen de kosten. Je hebt altijd toegang tot belangrijke informatie, waar je ook bent.

Bij iLokaal weten we dat elk bedrijf uniek is, daarom kijken we naar wat jouw specifieke wensen en behoeften zijn en creëren we een digitale werkplek op maat die bij jouw bedrijf past. We richten ons niet alleen op de technologie, maar ook op de medewerkers en het bedrijfsproces om ervoor te zorgen dat de digitale werkplek naadloos integreert en een efficiënte werkomgeving biedt.

Door te kiezen voor een digitale werkplek, krijg je als bedrijf meer flexibiliteit en kun je sneller inspelen op de behoeften van klanten. Je medewerkers hebben altijd toegang tot belangrijke informatie en kunnen op elk moment en vanaf elke locatie samenwerken. Dit zorgt niet alleen voor een hogere productiviteit, maar ook voor een betere samenwerking en een hogere medewerkerstevredenheid.

Wil je ook een digitale werkplek voor jouw bedrijf?

Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag om jouw bedrijf naar een hoger virtueel niveau te tillen.

Neem een kijkje bij

Onze recente projecten

Redenen om met ons

Samen te werken

Vriendelijke lokale tarieven

Geen lange vaste contracten

Alleen betalen voor wat je echt nodig hebt

Werken met gedreven talenten en freelancers

Een klantenservice die altijd goed bereikbaar is

Duidelijke afspraken en een planmatige werkwijze

Bedrijfsgroei en persoonlijke ontwikkeling staan bij ons bovenaan

Geïnteresseerd?

Samen te werken?

Heb je hulp nodig bij de online groei van je bedrijf? Of wil je een nieuw webdesign? Dan vind je in iLokaal een uitstekende partner! Wij helpen je graag met o.a. je webdesign, een Facebook campagne, het creëren van een huisstijl of het beter vindbaar maken van je bedrijf in Google.