Selecteer een pagina

iLokaal

Digitale werkplek
  1. Introductie
  2.  → 
  3. Oplossingen
  4.  → Digitale werkplek

Wat is een digitale werkplek?

Een digitale werkplek past perfect in deze tijd. Maar wat is het precies? En waarom is dit ook belangrijk voor jouw bedrijf? Een digitale werkplek is een virtuele werkplek die je op elk moment en vanaf elke locatie kunt benaderen. Sinds internet haar intrede deed werd er op steeds meer gebieden gedigitaliseerd, ook binnen bedrijven. De digitale werkplek ontwikkelt zich parallel aan Het Nieuwe Werken (HNW): werken waar, wanneer en hoe je wilt, waarbij uren maken en output leveren telt boven aanwezig zijn. Zo ben je als bedrijf veel flexibeler en kun je veel sneller inspelen op klanten. Hoe richt je een digitale werkplek in?

Digitale werkplek inrichten

Tijd dus om je digitale werkplek in te richten! iLokaal helpt bedrijven met een digitale werkplek op maat. Wij kijken naar wat de wensen en behoeften van jouw bedrijf zijn om een digitale werkplek te krijgen, die werkt voor jou en je medewerkers. Daarom kijken we ook naar het type medewerkers. Je zult zien dat een digitale werkplek je bedrijf laat groeien, doordat de productiviteit stijgt en de kosten dalen. Iedereen is goed bereikbaar en je hebt altijd toegang tot belangrijke informatie, waar je ook bent. Verschillende plekken en toch altijd een team. iLokaal realiseert een digitale werkplek die optimaal aansluit bij jouw bedrijf.

Ook een digitale werkplek voor je bedrijf?

Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag met een digitale werkplek die jouw bedrijf naar een hoger virtueel niveau tilt.

Waarom kiezen voor iLokaal?

Geen lange vaste contracten
Alleen betalen voor wat je echt nodig hebt
Duidelijke afspraken en een planmatige werkwijze
Vriendelijke lokale tarieven
Werken met gedreven talenten en freelancers
Bedrijfsgroei en persoonlijke ontwikkeling staan bij ons bovenaan
Een klantenservice die altijd goed bereikbaar is

Samenwerken met iLokaal

Wij hebben een passie om lokale en regionale ondernemers te helpen? Heb je hulp nodig bij online marketing of online ondernemen? Wij helpen u graag?

De missie van iLokaal is om lokale en regionale ondernemingen te helpen. Om je alvast op weg te helpen, delen wij onderstaande items kosteloos met jou! Lees ook Historie & Missie.

Gratis Website Scan

Wil je gratis bruikbare tips ontvangen die je helpen bij het optimaliseren van je website en marketinginspanningen?

Laat een gratis website scan doen! Jouw website wordt op ruim 70 punten geanalyseerd en je ontvangt het rapport binnen 24 uur.

3 Stappen naar Online Succes formule

Wij leren je wat je zelf beter kunt doen en ontzorgen je volledig bij wat een professional voor je hoort te doen. Jouw online succes hangt af van de samenwerking en collectieve inspanning van jou en jouw online marketingbureau.

Wij delen graag GRATIS onze "3 stappen naar Online Succes" formule met jou.

Werken bij iLokaal

Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging en wil je echt het verschil maken voor lokale en regionale ondernemers? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe Talenten en Freelancers. Bekijk onze openstaande posities en wellicht kom jij binnenkort ons team versterken!

Waar kunnen wij je bij helpen?

Heb je de ambitie om jouw bedrijf te laten groeien, maar weet je niet hoe of waar je moet beginnen? Wij hebben de oplossing voor jou! Plan vrijblijvend een telefonisch of chat adviesgesprek in.

Algemeen

Je kunt contact met ons opnemen via de contactpagina of chat of je kunt ons bellen 0851110239

Klant worden?

Neem voor de mogelijkheden contact met ons op via de chat of samenwerkingspagina of plan een adviesgesprek in.

Bestaande klanten

Wij adviseren bestaande klanten contact met ons op te nemen via de klantenservice of chat.