iLokaal

Digitale werkplek

Wat is een digitale werkplek?

Een digitale werkplek past perfect in deze tijd. Maar wat is het precies? En waarom is dit ook belangrijk voor jouw bedrijf? Een digitale werkplek is een virtuele werkplek die je op elk moment en vanaf elke locatie kunt benaderen. Sinds internet haar intrede deed werd er op steeds meer gebieden gedigitaliseerd, ook binnen bedrijven. De digitale werkplek ontwikkelt zich parallel aan Het Nieuwe Werken (HNW): werken waar, wanneer en hoe je wilt, waarbij uren maken en output leveren telt boven aanwezig zijn. Zo ben je als bedrijf veel flexibeler en kun je veel sneller inspelen op klanten. Hoe richt je een digitale werkplek in?

Digitale werkplek inrichten

Tijd dus om je digitale werkplek in te richten! iLokaal helpt bedrijven met een digitale werkplek op maat. Wij kijken naar wat de wensen en behoeften van jouw bedrijf zijn om een digitale werkplek te krijgen, die werkt voor jou en je medewerkers. Daarom kijken we ook naar het type medewerkers. Je zult zien dat een digitale werkplek je bedrijf laat groeien, doordat de productiviteit stijgt en de kosten dalen. Iedereen is goed bereikbaar en je hebt altijd toegang tot belangrijke informatie, waar je ook bent. Verschillende plekken en toch altijd een team. iLokaal realiseert een digitale werkplek die optimaal aansluit bij jouw bedrijf.

Ook een digitale werkplek voor je bedrijf?

Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag met een digitale werkplek die jouw bedrijf naar een hoger virtueel niveau tilt.

Neem een kijkje bij

Onze recente projecten

Redenen om met ons

Samen te werken

Vriendelijke lokale tarieven

Geen lange vaste contracten

Alleen betalen voor wat je echt nodig hebt

Werken met gedreven talenten en freelancers

Een klantenservice die altijd goed bereikbaar is

Duidelijke afspraken en een planmatige werkwijze

Bedrijfsgroei en persoonlijke ontwikkeling staan bij ons bovenaan

Geïnteresseerd?

Samen te werken

Heb je hulp nodig bij de online groei van je bedrijf? Of wil je een nieuw webdesign? Dan vind je in iLokaal een uitstekende partner! Wij helpen je graag met o.a. je webdesign, een Facebook campagne, het creëren van een huisstijl of het beter vindbaar maken van je bedrijf in Google.