Welkom bij iLokaal

Bij iLokaal geloven we sterk in persoonlijke aandacht en flexibiliteit. We zijn er om jou, als lokale of regionale ondernemer, te ondersteunen bij het verbeteren van jouw bedrijfspresentatie en het aantrekken van online klanten.

Historie & Missie

ilokaal landkaart 2

Werken bij iLokaal

Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging en wil je echt het verschil maken voor lokale en regionale ondernemers? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe Talenten en Freelancers. Bekijk onze openstaande posities en wellicht kom jij binnenkort ons team versterken!

Algemeen

Je kunt contact met ons opnemen via de contactpagina of je kunt ons bellen 0320 - 798552

Klant worden?

Neem voor de mogelijkheden contact met ons op via de samenwerkingspagina of plan een adviesgesprek

Bestaande klanten

Wij adviseren bestaande klanten contact met ons op te nemen via de klantenservice

Website ontwerpen
Geplaatst op: 22 feb 2020
Een goede website maakt een professionele indruk op jouw klanten en is de basis van al jouw digitale uitingen. Het is jouw online visitekaartje en het is belangrijk dat potentiële klanten op een mooie, SEO-vriendelijke, gebruiksvriendelijke en snelle website belanden. Voor een goede website is goede input nodig zoals teksten, beeldmateriaal en een responsive design. Beveiliging speelt ook een belangrijke rol.

Als je het maken van jouw website uitbesteedt, wil je dat deze in vertrouwde handen is. iLokaal heeft alle professionals in huis om een professionele website te bouwen. Ons team kan alles voor je verzorgen, van tekst tot geautomatiseerde nieuwsbrieven. Vaak hebben klanten al een website, maar is deze verouderd of ooit, heel lang geleden, zelf gemaakt.Wij zorgen voor een website die altijd up-to-date is, goed beveiligd en meegaat met de tijd.

Wil jij ook een professionele website laten ontwerpen of vernieuwen? Neem dan gerust contact met ons op!

Neem een kijkje bij

Onze recente projecten

Redenen om met ons

Samen te werken

Vriendelijke lokale tarieven

Geen lange vaste contracten

Alleen betalen voor wat je echt nodig hebt

Werken met gedreven talenten en freelancers

Een klantenservice die altijd goed bereikbaar is

Duidelijke afspraken en een planmatige werkwijze

Bedrijfsgroei en persoonlijke ontwikkeling staan bij ons bovenaan

Geïnteresseerd?

Samen te werken?

Heb je hulp nodig bij de online groei van je bedrijf? Of wil je een nieuw webdesign? Dan vind je in iLokaal een uitstekende partner! Wij helpen je graag met o.a. je webdesign, een Facebook campagne, het creëren van een huisstijl of het beter vindbaar maken van je bedrijf in Google.