Welkom bij iLokaal

Bij iLokaal geloven we sterk in persoonlijke aandacht en flexibiliteit. We zijn er om jou, als lokale of regionale ondernemer, te ondersteunen bij het verbeteren van jouw bedrijfspresentatie en het aantrekken van online klanten.

Historie & Missie

ilokaal landkaart 2

Werken bij iLokaal

Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging en wil je echt het verschil maken voor lokale en regionale ondernemers? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe Talenten en Freelancers. Bekijk onze openstaande posities en wellicht kom jij binnenkort ons team versterken!

Algemeen

Je kunt contact met ons opnemen via de contactpagina of je kunt ons bellen 0320 - 798552

Klant worden?

Neem voor de mogelijkheden contact met ons op via de samenwerkingspagina of plan een adviesgesprek

Bestaande klanten

Wij adviseren bestaande klanten contact met ons op te nemen via de klantenservice

Review systeem
Geplaatst op: 22 feb 2020

Waarom reviews belangrijk zijn

Reviews zijn ontzettend belangrijk voor jouw bedrijf en kunnen een grote invloed hebben op potentiële klanten. Tegenwoordig googelen mensen vaak eerst naar een dienst of product voordat ze beslissen om contact op te nemen of tot aankoop over te gaan. Ze willen er zeker van zijn dat ze de beste sushi, snelste reparatie of meest betrouwbare vakantie krijgen. Als ze veel slechte reviews tegenkomen, dan zullen ze eerder voor een andere optie kiezen. Maar als ze voornamelijk positieve, onafhankelijke reviews lezen, dan is de kans groter dat ze voor jouw bedrijf kiezen.

Google Reviews

Een van de belangrijkste platforms voor reviews is Google Reviews. Dit is een functie van Google Maps, waar klanten hun ervaringen kunnen delen en beoordelen. Google Reviews kunnen een grote invloed hebben op jouw bedrijf, omdat veel mensen Google Maps gebruiken om bedrijven te vinden en te beoordelen. Een hoog aantal positieve Google Reviews kan leiden tot meer klanten en een betere online reputatie.

Hoe zet je een review systeem op?

Wil je een review systeem opzetten voor jouw bedrijf? Dan zijn er verschillende opties. De makkelijkste manier is om al je klanten een mail te sturen waarin je vraagt om een review, die je vervolgens rechtstreeks op je website plaatst. Maar het ontbreekt dan aan externe verificatie en dat kan potentiële klanten afschrikken. Het betalen van een maandelijks bedrag aan een externe partij zoals Trustpilot, kan meer vertrouwen wekken bij potentiële klanten. Het is ook belangrijk om interactief te reageren op reviews, zowel positief als negatief, om te laten zien dat je betrokken bent bij je klanten en hun feedback serieus neemt.

Heb jij nog geen reviews op Google of op je website? Neem contact met ons op en wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden van review systemen

Neem een kijkje bij

Onze recente projecten

Redenen om met ons

Samen te werken

Vriendelijke lokale tarieven

Geen lange vaste contracten

Alleen betalen voor wat je echt nodig hebt

Werken met gedreven talenten en freelancers

Een klantenservice die altijd goed bereikbaar is

Duidelijke afspraken en een planmatige werkwijze

Bedrijfsgroei en persoonlijke ontwikkeling staan bij ons bovenaan

Geïnteresseerd?

Samen te werken?

Heb je hulp nodig bij de online groei van je bedrijf? Of wil je een nieuw webdesign? Dan vind je in iLokaal een uitstekende partner! Wij helpen je graag met o.a. je webdesign, een Facebook campagne, het creëren van een huisstijl of het beter vindbaar maken van je bedrijf in Google.