Selecteer een pagina

iLokaal

Review systeem
  1. Introductie
  2.  → 
  3. Oplossingen
  4.  → Review systeem

Waarom reviews belangrijk zijn

Reviews voor je bedrijf zijn belangrijk, maar ook spannend. Potentiële klanten googelen doorgaans eerst naar een dienst of product voordat ze overgaan tot contact. Mensen willen de lekkerste sushi van de stad, zo snel mogelijk hun gerepareerde telefoon terug en niet bedrogen uitkomen als ze een vakantie boeken. Lezen ze teveel slechte reviews dan zoeken ze verder. Treffen ze juist voornamelijk onafhankelijke, positieve reviews aan, dan wordt de kans groter dat ze voor jou kiezen. Hoewel enkele reviews met vijf sterren en lovende woorden al snel de indruk wekt van vriendjespolitiek. In reviews op een onafhankelijke website is doorgaans het meeste vertrouwen. Hoe zet je een review systeem op?

Review systeem laten maken

Wil je een review systeem opzetten? De makkelijkste manier is natuurlijk om al je klanten een mail te sturen waarin je vraagt om reviews, die je rechtstreeks op je website plaatst. Wat hier ontbreekt is een externe verificatietoets. Betaal je een maandelijks bedrag aan een externe partij zoals Trustpilot, dan wekt dat veel meer vertrouwen bij potentiële klanten. Grappig genoeg stijgt dit vertrouwen met een of enkele negatieve reviews. Het maakt jouw bedrijf menselijker als er ook eens iets misloopt, vooral als je interactief reageert op klachten en oplossingen aandraagt. Online reviews zorgen tot slot ook voor een betere vindbaarheid in zoekmachines als Google. Heb jij nog geen reviews? Hoog tijd om ermee aan de slag te gaan!

Wil jij ook een review systeem voor je bedrijf?

Neem contact met ons op en wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden van review systemen.

Waarom kiezen voor iLokaal?

Geen lange vaste contracten
Alleen betalen voor wat je echt nodig hebt
Duidelijke afspraken en een planmatige werkwijze
Vriendelijke lokale tarieven
Werken met gedreven talenten en freelancers
Bedrijfsgroei en persoonlijke ontwikkeling staan bij ons bovenaan
Een klantenservice die altijd goed bereikbaar is

Samenwerken met iLokaal

Wij hebben een passie om lokale en regionale ondernemers te helpen? Heb je hulp nodig bij online marketing of online ondernemen? Wij helpen u graag?

De missie van iLokaal is om lokale en regionale ondernemingen te helpen. Om je alvast op weg te helpen, delen wij onderstaande items kosteloos met jou! Lees ook Historie & Missie.

Gratis Website Scan

Wil je gratis bruikbare tips ontvangen die je helpen bij het optimaliseren van je website en marketinginspanningen?

Laat een gratis website scan doen! Jouw website wordt op ruim 70 punten geanalyseerd en je ontvangt het rapport binnen 24 uur.

3 Stappen naar Online Succes formule

Wij leren je wat je zelf beter kunt doen en ontzorgen je volledig bij wat een professional voor je hoort te doen. Jouw online succes hangt af van de samenwerking en collectieve inspanning van jou en jouw online marketingbureau.

Wij delen graag GRATIS onze "3 stappen naar Online Succes" formule met jou.

Werken bij iLokaal

Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging en wil je echt het verschil maken voor lokale en regionale ondernemers? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe Talenten en Freelancers. Bekijk onze openstaande posities en wellicht kom jij binnenkort ons team versterken!

Waar kunnen wij je bij helpen?

Heb je de ambitie om jouw bedrijf te laten groeien, maar weet je niet hoe of waar je moet beginnen? Wij hebben de oplossing voor jou! Plan vrijblijvend een telefonisch of chat adviesgesprek in.

Algemeen

Je kunt contact met ons opnemen via de contactpagina of chat of je kunt ons bellen 0851110239

Klant worden?

Neem voor de mogelijkheden contact met ons op via de chat of samenwerkingspagina of plan een adviesgesprek in.

Bestaande klanten

Wij adviseren bestaande klanten contact met ons op te nemen via de klantenservice of chat.