Selecteer een pagina

iLokaal

Disclaimer

Via (*) wordt er op de website altijd naar deze disclaimer verwezen. iLokaal is een handelsmerk en intiatief van DuurzaamMedia BV. Lees de “Disclaimer

  1. Introductie
  2.  → 
  3. Over
  4.  → Disclaimer

Betreft de Website van iLokaal BV

Aansprakelijkheid

Er is veel aandacht en zorg besteed aan de inhoud van deze website. Alle informatie is beschikbaar gesteld door de betreffende organisatie. Ondanks de constante zorg en aandacht die dit bedrijf aan de samenstelling van deze website besteedt, is het mogelijk dat de informatie die hier wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is.

Deze site is bestemd voor het verstrekken van informatie aan onze klanten en potentiële klanten. Wij hebben de inhoud van deze site met de grootst mogelijke zorg samengesteld, maar kunnen geen garanties geven met betrekking tot de aard of de inhoud van de informatie op deze site. Wij zijn niet aansprakelijk voor de inhoud van deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik daarvan. Het is niet toegestaan deze site te i-framen. Wij achten ons niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de toegang tot of de informatie op enige site die is verbonden/gelinkt van of naar deze site.

Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Indien de op de website verstrekte informatie tekortkomingen of fouten vertoont, zal het bedrijf de grootst mogelijke inspanning leveren om dit zo snel mogelijk te corrigeren.

Het iLokaal (DuurzaamMedia BV) kan niet aansprakelijk worden gesteld voor directe of indirecte schade, ontstaan uit het gebruik van de website dan wel door de op of via de website ter beschikking gestelde informatie.

Betreft resultaten, foto’s, ervaringen, reviews en beoordelingen van klanten.

De reviews, foto’s van resultaten en beoordelingen vermeld op deze website zijn ervaringen en/of meningen van klanten. Resultaten zijn persoonlijk en kunnen daarom niet gegarandeerd worden. De behaalde resultaten kunnen daarom van bedrijf tot bedrijf verschillen en resultaten uit het verleden geen natuurlijk geen garantie zijn voor de toekomst.

Copyright

Deze site is auteursrechtelijke beschermt. Deze site is bestemd voor eigen of intern gebruik van onze klanten, waarbij het niet is toegestaan de site te verveelvoudigen anders dan door het downloaden en bekijken daarvan op een enkele computer, en/of het printen van een enkele hardcopy. Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van iLokaal (DuurzaamMedia BV) is het niet toegestaan deze site op andere wijze te verveelvoudigen, door te zenden of beschikbaar te stellen op een netwerk.

Merken & Illustraties

Alle woord- en beeldmerken op deze site zijn eigendom van Lokaal (DuurzaamMedia BV), tenzij anders aangegeven. Zonder schriftelijke toestemming van Lokaal (DuurzaamMedia BV) is het niet toegestaan gebruik te maken van deze merken.

Alle geschillen die ontstaan naar aanleiding van het gebruik van deze website, op welke wijze dan ook, zullen bij uitsluiting worden voorgelegd aan een bevoegde rechter. Als u meer informatie wilt, kunt u een e-mail sturen naar [email protected]

iLokaal

Geen lange vaste contracten
Alleen betalen voor wat je echt nodig hebt
Duidelijke afspraken en een planmatige werkwijze
Vriendelijke lokale tarieven
Werken met gedreven talenten en freelancers
Bedrijfsgroei en persoonlijke ontwikkeling staan bij ons bovenaan
Een klantenservice die altijd goed bereikbaar is

De missie van iLokaal is om lokale en regionale ondernemingen te helpen. Om je alvast op weg te helpen, delen wij onderstaande items kosteloos met jou! Lees ook Historie & Missie.

Gratis Website Scan

Wil je gratis bruikbare tips ontvangen die je helpen bij het optimaliseren van je website en marketinginspanningen?

Laat een gratis website scan doen! Jouw website wordt op ruim 70 punten geanalyseerd en je ontvangt het rapport binnen 24 uur.

3 Stappen naar Online Succes formule

Wij leren je wat je zelf beter kunt doen en ontzorgen je volledig bij wat een professional voor je hoort te doen. Jouw online succes hangt af van de samenwerking en collectieve inspanning van jou en jouw online marketingbureau.

Wij delen graag GRATIS onze "3 stappen naar Online Succes" formule met jou.

Werken bij iLokaal

Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging en wil je echt het verschil maken voor lokale en regionale ondernemers? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe Talenten en Freelancers. Bekijk onze openstaande posities en wellicht kom jij binnenkort ons team versterken!

Waar kunnen wij je bij helpen?

Heb je de ambitie om jouw bedrijf te laten groeien, maar weet je niet hoe of waar je moet beginnen? Wij hebben de oplossing voor jou! Plan vrijblijvend een telefonisch of chat adviesgesprek in.

Algemeen

Je kunt contact met ons opnemen via de contactpagina of chat of je kunt ons bellen 0851110239

Klant worden?

Neem voor de mogelijkheden contact met ons op via de chat of samenwerkingspagina of plan een adviesgesprek in.

Bestaande klanten

Wij adviseren bestaande klanten contact met ons op te nemen via de klantenservice of chat.