Welkom bij iLokaal

Bij iLokaal geloven we sterk in persoonlijke aandacht en flexibiliteit. We zijn er om jou, als lokale of regionale ondernemer, te ondersteunen bij het verbeteren van jouw bedrijfspresentatie en het aantrekken van online klanten.

Historie & Missie

ilokaal landkaart 2

Werken bij iLokaal

Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging en wil je echt het verschil maken voor lokale en regionale ondernemers? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe Talenten en Freelancers. Bekijk onze openstaande posities en wellicht kom jij binnenkort ons team versterken!

Algemeen

Je kunt contact met ons opnemen via de contactpagina of je kunt ons bellen 0320 - 798552

Klant worden?

Neem voor de mogelijkheden contact met ons op via de samenwerkingspagina of plan een adviesgesprek

Bestaande klanten

Wij adviseren bestaande klanten contact met ons op te nemen via de klantenservice

Juridisch

Disclaimer

Via (*) wordt er op de website altijd naar deze disclaimer verwezen. iLokaal is een handelsmerk en intiatief van DuurzaamMedia BV.

Betreft de Website van iLokaal BV

Aansprakelijkheid

Er is veel aandacht en zorg besteed aan de inhoud van deze website. Alle informatie is beschikbaar gesteld door de betreffende organisatie. Ondanks de constante zorg en aandacht die dit bedrijf aan de samenstelling van deze website besteedt, is het mogelijk dat de informatie die hier wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is.

Deze site is bestemd voor het verstrekken van informatie aan onze klanten en potentiële klanten. Wij hebben de inhoud van deze site met de grootst mogelijke zorg samengesteld, maar kunnen geen garanties geven met betrekking tot de aard of de inhoud van de informatie op deze site. Wij zijn niet aansprakelijk voor de inhoud van deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik daarvan. Het is niet toegestaan deze site te i-framen. Wij achten ons niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de toegang tot of de informatie op enige site die is verbonden/gelinkt van of naar deze site.

Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Indien de op de website verstrekte informatie tekortkomingen of fouten vertoont, zal het bedrijf de grootst mogelijke inspanning leveren om dit zo snel mogelijk te corrigeren.

Het iLokaal (DuurzaamMedia BV) kan niet aansprakelijk worden gesteld voor directe of indirecte schade, ontstaan uit het gebruik van de website dan wel door de op of via de website ter beschikking gestelde informatie.

Betreft resultaten, foto’s, ervaringen, reviews en beoordelingen van klanten.

De reviews, foto’s van resultaten en beoordelingen vermeld op deze website zijn ervaringen en/of meningen van klanten. Resultaten zijn persoonlijk en kunnen daarom niet gegarandeerd worden. De behaalde resultaten kunnen daarom van bedrijf tot bedrijf verschillen en resultaten uit het verleden geen natuurlijk geen garantie zijn voor de toekomst.

Copyright

Deze site is auteursrechtelijke beschermt. Deze site is bestemd voor eigen of intern gebruik van onze klanten, waarbij het niet is toegestaan de site te verveelvoudigen anders dan door het downloaden en bekijken daarvan op een enkele computer, en/of het printen van een enkele hardcopy. Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van iLokaal (DuurzaamMedia BV) is het niet toegestaan deze site op andere wijze te verveelvoudigen, door te zenden of beschikbaar te stellen op een netwerk.

Merken & Illustraties

Alle woord- en beeldmerken op deze site zijn eigendom van Lokaal (DuurzaamMedia BV), tenzij anders aangegeven. Zonder schriftelijke toestemming van Lokaal (DuurzaamMedia BV) is het niet toegestaan gebruik te maken van deze merken.

Alle geschillen die ontstaan naar aanleiding van het gebruik van deze website, op welke wijze dan ook, zullen bij uitsluiting worden voorgelegd aan een bevoegde rechter. Als u meer informatie wilt, kunt u een e-mail sturen naar support@ilokaal.nl.

iLokaal

Vriendelijke lokale tarieven

Geen lange vaste contracten

Alleen betalen voor wat je echt nodig hebt

Werken met gedreven talenten en freelancers

Een klantenservice die altijd goed bereikbaar is

Duidelijke afspraken en een planmatige werkwijze

Bedrijfsgroei en persoonlijke ontwikkeling staan bij ons bovenaan

Geïnteresseerd?

Samen te werken?

Heb je hulp nodig bij de online groei van je bedrijf? Of wil je een nieuw webdesign? Dan vind je in iLokaal een uitstekende partner! Wij helpen je graag met o.a. je webdesign, een Facebook campagne, het creëren van een huisstijl of het beter vindbaar maken van je bedrijf in Google.