Welkom bij iLokaal

Bij iLokaal geloven we sterk in persoonlijke aandacht en flexibiliteit. We zijn er om jou, als lokale of regionale ondernemer, te ondersteunen bij het verbeteren van jouw bedrijfspresentatie en het aantrekken van online klanten.

Historie & Missie

ilokaal landkaart 2

Werken bij iLokaal

Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging en wil je echt het verschil maken voor lokale en regionale ondernemers? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe Talenten en Freelancers. Bekijk onze openstaande posities en wellicht kom jij binnenkort ons team versterken!

Algemeen

Je kunt contact met ons opnemen via de contactpagina of je kunt ons bellen 0320 - 798552

Klant worden?

Neem voor de mogelijkheden contact met ons op via de samenwerkingspagina of plan een adviesgesprek

Bestaande klanten

Wij adviseren bestaande klanten contact met ons op te nemen via de klantenservice

Content creatie
Geplaatst op: 22 feb 2020

Content creatie

Wil je potentiële klanten sneller laten contact opnemen? Dan is effectieve content creatie essentieel. Maar hoe doe je dat? Het begint met het bepalen van je doelgroep. Met de juiste content verleid je bezoekers om een stapje verder te gaan, zodat ze overgaan tot contact leggen. Dit kan echter lastig zijn vanwege tijdgebrek of een gebrek aan kennis en ervaring. Gelukkig kan een copywriter je hierbij helpen.

Content creatie door copywriter

Een ervaren copywriter weet snel tot de kern van jouw bedrijf te komen en creëert krachtige content. Hierbij is het belangrijk om de juiste manier van communiceren met je doelgroep te vinden, zodat jouw organisatie uniek en herkenbaar wordt. Content creatie kan daarbij variëren van web teksten tot videoboodschappen, social media of infographics – alles om jouw doelgroep tot actie aan te zetten.

Wil je weten hoe content creatie jouw bedrijf kan helpen online succes te behalen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Neem een kijkje bij

Onze recente projecten

Redenen om met ons

Samen te werken

Vriendelijke lokale tarieven

Geen lange vaste contracten

Alleen betalen voor wat je echt nodig hebt

Werken met gedreven talenten en freelancers

Een klantenservice die altijd goed bereikbaar is

Duidelijke afspraken en een planmatige werkwijze

Bedrijfsgroei en persoonlijke ontwikkeling staan bij ons bovenaan

Geïnteresseerd?

Samen te werken?

Heb je hulp nodig bij de online groei van je bedrijf? Of wil je een nieuw webdesign? Dan vind je in iLokaal een uitstekende partner! Wij helpen je graag met o.a. je webdesign, een Facebook campagne, het creëren van een huisstijl of het beter vindbaar maken van je bedrijf in Google.