Selecteer een pagina

iLokaal

Huisstijl ontwerpen
  1. Introductie
  2.  → 
  3. Oplossingen
  4.  → Huisstijl ontwerpen

Huisstijl van je bedrijf

Waarom is de huisstijl van je bedrijf zo belangrijk? Daar kunnen we kort over zijn: om een professionele indruk te maken. Of je nu kapper bent, een restaurant runt of psychotherapie geeft. Een huisstijl is de corporate identity van je bedrijf en omvat alle uitingen, van visitekaartjes tot digitale handtekening tot koffiekopjes. Zelfs de manier van begroeten en de telefoon aannemen horen hierbij. Een huisstijl weerspiegelt de kern van je bedrijf, waar je in gelooft en wat je aanbiedt. De kunst is om dit tot uiting te laten komen in je huisstijl. Een professionele designer kan deze unieke huisstijl voor je creëren. Een investering die je uiteindelijk meer serieuze klanten zal opleveren.

Huisstijl laten ontwerpen

Logo, kleur, lettertype, fotografiestijl, er spelen veel details mee voor een geslaagde huisstijl. Bij een huisstijl gaan we uit van het logo. Misschien heb je al een logo of eigen ideeën. Van daaruit ontwikkelen we de huisstijl verder en ontwerpen we briefpapier, visitekaartjes, informatiemappen, notitieblokken, enzovoort. Kortom, alles waarmee jij uiting wilt geven van jouw corporate identity. Hierbij werken we vanuit jouw wensen, huidige huisstijl en doelgroep. Een krachtige huisstijl maakt een professionele indruk, trekt klanten aan en het werkt net even wat prettiger.

Ook een krachtige huisstijl laten ontwerpen?

Daar helpt iLokaal je graag bij. Onze designer bespreekt met jou vrijblijvend jouw toekomstige huisstijl. Neem gerust contact op.

Waarom kiezen voor iLokaal?

Geen lange vaste contracten
Alleen betalen voor wat je echt nodig hebt
Duidelijke afspraken en een planmatige werkwijze
Vriendelijke lokale tarieven
Werken met gedreven talenten en freelancers
Bedrijfsgroei en persoonlijke ontwikkeling staan bij ons bovenaan
Een klantenservice die altijd goed bereikbaar is

Samenwerken met iLokaal

Wij hebben een passie om lokale en regionale ondernemers te helpen? Heb je hulp nodig bij online marketing of online ondernemen? Wij helpen u graag?

De missie van iLokaal is om lokale en regionale ondernemingen te helpen. Om je alvast op weg te helpen, delen wij onderstaande items kosteloos met jou! Lees ook Historie & Missie.

Gratis Website Scan

Wil je gratis bruikbare tips ontvangen die je helpen bij het optimaliseren van je website en marketinginspanningen?

Laat een gratis website scan doen! Jouw website wordt op ruim 70 punten geanalyseerd en je ontvangt het rapport binnen 24 uur.

3 Stappen naar Online Succes formule

Wij leren je wat je zelf beter kunt doen en ontzorgen je volledig bij wat een professional voor je hoort te doen. Jouw online succes hangt af van de samenwerking en collectieve inspanning van jou en jouw online marketingbureau.

Wij delen graag GRATIS onze "3 stappen naar Online Succes" formule met jou.

Werken bij iLokaal

Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging en wil je echt het verschil maken voor lokale en regionale ondernemers? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe Talenten en Freelancers. Bekijk onze openstaande posities en wellicht kom jij binnenkort ons team versterken!

Waar kunnen wij je bij helpen?

Heb je de ambitie om jouw bedrijf te laten groeien, maar weet je niet hoe of waar je moet beginnen? Wij hebben de oplossing voor jou! Plan vrijblijvend een telefonisch of chat adviesgesprek in.

Algemeen

Je kunt contact met ons opnemen via de contactpagina of chat of je kunt ons bellen 0851110239

Klant worden?

Neem voor de mogelijkheden contact met ons op via de chat of samenwerkingspagina of plan een adviesgesprek in.

Bestaande klanten

Wij adviseren bestaande klanten contact met ons op te nemen via de klantenservice of chat.