Welkom bij iLokaal

Bij iLokaal geloven we sterk in persoonlijke aandacht en flexibiliteit. We zijn er om jou, als lokale of regionale ondernemer, te ondersteunen bij het verbeteren van jouw bedrijfspresentatie en het aantrekken van online klanten.

Historie & Missie

ilokaal landkaart 2

Werken bij iLokaal

Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging en wil je echt het verschil maken voor lokale en regionale ondernemers? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe Talenten en Freelancers. Bekijk onze openstaande posities en wellicht kom jij binnenkort ons team versterken!

Algemeen

Je kunt contact met ons opnemen via de contactpagina of je kunt ons bellen 0320 - 798552

Klant worden?

Neem voor de mogelijkheden contact met ons op via de samenwerkingspagina of plan een adviesgesprek

Bestaande klanten

Wij adviseren bestaande klanten contact met ons op te nemen via de klantenservice

Huisstijl ontwerpen
Geplaatst op: 22 feb 2020
Waarom is de huisstijl van jouw bedrijf belangrijk? Simpel: het zorgt voor een professionele uitstraling. Of je nu een kapper, restaurant of psychotherapeut bent, jouw huisstijl is de identiteit van jouw bedrijf. Het omvat alle aspecten, van visitekaartjes tot digitale handtekeningen en zelfs de manier waarop je begroet en de telefoon opneemt. Een professionele designer kan jouw unieke huisstijl creëren, wat uiteindelijk meer serieuze klanten zal opleveren.

Wil je een huisstijl laten ontwerpen?

Bij een huisstijl begint het bij het logo. Misschien heb je al een logo of eigen ideeën voor een logo. Van daaruit ontwikkelen we de huisstijl verder en ontwerpen we briefpapier, visitekaartjes, informatiemappen, notitieblokken, enzovoort. Dit alles wordt afgestemd op jouw wensen, huidige huisstijl en doelgroep. Een krachtige huisstijl maakt een professionele indruk en trekt klanten aan.

Ook een krachtige huisstijl laten ontwerpen?

Bij iLokaal helpen wij je graag. Neem gerust vrijblijvend contact op met onze designer om jouw toekomstige huisstijl te bespreken.

Neem een kijkje bij

Onze recente projecten

Redenen om met ons

Samen te werken

Vriendelijke lokale tarieven

Geen lange vaste contracten

Alleen betalen voor wat je echt nodig hebt

Werken met gedreven talenten en freelancers

Een klantenservice die altijd goed bereikbaar is

Duidelijke afspraken en een planmatige werkwijze

Bedrijfsgroei en persoonlijke ontwikkeling staan bij ons bovenaan

Geïnteresseerd?

Samen te werken?

Heb je hulp nodig bij de online groei van je bedrijf? Of wil je een nieuw webdesign? Dan vind je in iLokaal een uitstekende partner! Wij helpen je graag met o.a. je webdesign, een Facebook campagne, het creëren van een huisstijl of het beter vindbaar maken van je bedrijf in Google.