Welkom bij iLokaal

Bij iLokaal geloven we sterk in persoonlijke aandacht en flexibiliteit. We zijn er om jou, als lokale of regionale ondernemer, te ondersteunen bij het verbeteren van jouw bedrijfspresentatie en het aantrekken van online klanten.

Historie & Missie

ilokaal landkaart 2

Werken bij iLokaal

Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging en wil je echt het verschil maken voor lokale en regionale ondernemers? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe Talenten en Freelancers. Bekijk onze openstaande posities en wellicht kom jij binnenkort ons team versterken!

Algemeen

Je kunt contact met ons opnemen via de contactpagina of je kunt ons bellen 0320 - 798552

Klant worden?

Neem voor de mogelijkheden contact met ons op via de samenwerkingspagina of plan een adviesgesprek

Bestaande klanten

Wij adviseren bestaande klanten contact met ons op te nemen via de klantenservice

Display Advertising
Geplaatst op: 22 feb 2020
Heb je weleens gehoord van Display Advertising? Dit is ook wel bekend als banner advertising en zie je vaak op websites en social media zoals Nu.nl. Bij Display Advertising wordt gebruik gemaakt van beeld, video (link naar video marketing pagina) of audio. Hoewel sommige mensen zich eraan kunnen ergeren, is het wel een zeer effectieve manier van online adverteren vanwege het enorme bereik. Google Ads is een bekende vorm van Display Advertising met een bereik van meer dan een miljoen websites en apps. Programmatic Buying is een andere geavanceerde vorm van Display Advertising waarbij je betaalt voor advertentieruimte.

Waarom Display Advertising?

Als je een grote groep mensen uit jouw doelgroep wilt bereiken, is Display Advertising zeker het overwegen waard. iLokaal kan je daarbij helpen. We beginnen met het bepalen van jouw doelgroep, want daar wil je tenslotte de focus op leggen. Bijvoorbeeld, als je kindermeubels verkoopt, is het handig als jouw banner verschijnt op websites die over opvoeding gaan. Display Advertising is ook ideaal voor mensen die hun winkelmandje hebben verlaten bij het online winkelen. Je ziet, Display Advertising is een zeer effectieve manier van online adverteren.

Lijkt Display Advertising jou effectief?

Neem dan contact met ons op. Samen kunnen we de mogelijkheden bespreken en kijken wat Display Advertising voor jou kan betekenen!

Neem een kijkje bij

Onze recente projecten

Redenen om met ons

Samen te werken

Vriendelijke lokale tarieven

Geen lange vaste contracten

Alleen betalen voor wat je echt nodig hebt

Werken met gedreven talenten en freelancers

Een klantenservice die altijd goed bereikbaar is

Duidelijke afspraken en een planmatige werkwijze

Bedrijfsgroei en persoonlijke ontwikkeling staan bij ons bovenaan

Geïnteresseerd?

Samen te werken?

Heb je hulp nodig bij de online groei van je bedrijf? Of wil je een nieuw webdesign? Dan vind je in iLokaal een uitstekende partner! Wij helpen je graag met o.a. je webdesign, een Facebook campagne, het creëren van een huisstijl of het beter vindbaar maken van je bedrijf in Google.