Selecteer een pagina

iLokaal

Display Advertising
  1. Introductie
  2.  → 
  3. Oplossingen
  4.  → Display Advertising

Display Advertising

Display Advertising, je hebt het vast weleens voorbij zien komen. Display Advertising, ook wel banner advertising genoemd, zijn banners die op websites en social media getoond worden, zoals Nu.nl. Hierbij wordt gebruik gemaakt van beeld, video of audio. Klopt, deze vorm van adverteren irriteert soms. Toch is het een zeer effectieve methode van online adverteren door het enorme bereik. Neem Google Ads, een bekende vorm van Display Advertising met een bereik van ruim een miljoen websites en apps. Een andere vorm is Programmatic Buying waarbij je betaalt voor advertentieruimte, een geavanceerde vorm van Display Advertising.

Waarom Display Advertising?

Wil je een grote groep mensen uit jouw doelgroep bereiken? Dan is Display Advertising zeker het overwegen waard. iLokaal kan je daarbij helpen. Eerst zullen we dan jouw doelgroep bepalen, die wil je tenslotte bereiken. Verkoop je bijvoorbeeld kindermeubels, dan is het handig wanneer jouw banner verschijnt op websites die over opvoeding gaan. Zo is Display Advertising ideaal voor ‘winkelmandverlaters’. We doen het allemaal: online shoppen, maar niet overgaan tot de koop. Totdat je er op een andere website aan herinnerd wordt, verleidelijk! Je ziet, Display Advertising is een zeer effectieve manier van online adverteren.

Lijkt Display Advertising jou effectief?

Neem dan contact met ons op. Wij brengen graag samen met jou de mogelijkheden in kaart. Wie weet wat Display Advertising jou binnenkort brengt!

Waarom kiezen voor iLokaal?

Geen lange vaste contracten
Alleen betalen voor wat je echt nodig hebt
Duidelijke afspraken en een planmatige werkwijze
Vriendelijke lokale tarieven
Werken met gedreven talenten en freelancers
Bedrijfsgroei en persoonlijke ontwikkeling staan bij ons bovenaan
Een klantenservice die altijd goed bereikbaar is

Samenwerken met iLokaal

Wij hebben een passie om lokale en regionale ondernemers te helpen? Heb je hulp nodig bij online marketing of online ondernemen? Wij helpen u graag?

De missie van iLokaal is om lokale en regionale ondernemingen te helpen. Om je alvast op weg te helpen, delen wij onderstaande items kosteloos met jou! Lees ook Historie & Missie.

Gratis Website Scan

Wil je gratis bruikbare tips ontvangen die je helpen bij het optimaliseren van je website en marketinginspanningen?

Laat een gratis website scan doen! Jouw website wordt op ruim 70 punten geanalyseerd en je ontvangt het rapport binnen 24 uur.

3 Stappen naar Online Succes formule

Wij leren je wat je zelf beter kunt doen en ontzorgen je volledig bij wat een professional voor je hoort te doen. Jouw online succes hangt af van de samenwerking en collectieve inspanning van jou en jouw online marketingbureau.

Wij delen graag GRATIS onze "3 stappen naar Online Succes" formule met jou.

Werken bij iLokaal

Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging en wil je echt het verschil maken voor lokale en regionale ondernemers? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe Talenten en Freelancers. Bekijk onze openstaande posities en wellicht kom jij binnenkort ons team versterken!

Waar kunnen wij je bij helpen?

Heb je de ambitie om jouw bedrijf te laten groeien, maar weet je niet hoe of waar je moet beginnen? Wij hebben de oplossing voor jou! Plan vrijblijvend een telefonisch of chat adviesgesprek in.

Algemeen

Je kunt contact met ons opnemen via de contactpagina of chat of je kunt ons bellen 0851110239

Klant worden?

Neem voor de mogelijkheden contact met ons op via de chat of samenwerkingspagina of plan een adviesgesprek in.

Bestaande klanten

Wij adviseren bestaande klanten contact met ons op te nemen via de klantenservice of chat.