Welkom bij iLokaal

Bij iLokaal geloven we sterk in persoonlijke aandacht en flexibiliteit. We zijn er om jou, als lokale of regionale ondernemer, te ondersteunen bij het verbeteren van jouw bedrijfspresentatie en het aantrekken van online klanten.

Historie & Missie

ilokaal landkaart 2

Werken bij iLokaal

Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging en wil je echt het verschil maken voor lokale en regionale ondernemers? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe Talenten en Freelancers. Bekijk onze openstaande posities en wellicht kom jij binnenkort ons team versterken!

Algemeen

Je kunt contact met ons opnemen via de contactpagina of je kunt ons bellen 0320 - 798552

Klant worden?

Neem voor de mogelijkheden contact met ons op via deĀ samenwerkingspagina of plan een adviesgesprek

Bestaande klanten

Wij adviseren bestaande klanten contact met ons op te nemen via de klantenservice

Blog & Tips

Bekijk onze nieuwsberichten tips en updates

Heeft jouw bedrijf moeite met online ondernemen, online marketing, webdesign of content creatie? Dan kan iLokaal je helpen met advies en ondersteuning. Ons team is gepassioneerd en toegewijd aan het helpen van anderen en staat klaar om je bedrijf te laten groeien.

Benieuwd naar onze toekomstige ontwikkelingen? Neem gerust contact met ons op.

Contactformulier klein

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Content marketing en online vindbaarheid

Content marketing en online vindbaarheid

Ontdek hoe content marketing en online vindbaarheid hand in hand gaan. Leer hoe je waardevolle inhoud kunt creƫren die opvalt in de digitale wereld en je online aanwezigheid versterkt.

UX Design en SEO

UX Design en SEO

Leer hoe je UX design en SEO kunt combineren om een website te creƫren die zowel goed presteert in zoekmachines als aantrekkelijk is voor bezoekers. Ontdek strategieƫn voor een optimale balans tussen deze twee cruciale aspecten.

De impact van snelheid op je online vindbaarheid en gebruikerservaring

De impact van snelheid op je online vindbaarheid en gebruikerservaring

Snelheid is van cruciaal belang voor zowel de online vindbaarheid als de gebruikerservaring van je website. Dit artikel benadrukt de impact van snelheid op SEO en de tevredenheid van gebruikers. Een snellere website heeft niet alleen een concurrentievoordeel in zoekresultaten, maar zorgt er ook voor dat bezoekers langer op je site blijven en meer geneigd zijn tot conversies. We bespreken de factoren die snelheid beĆÆnvloeden en bieden tips en tools om je website te optimaliseren. Het is tijd om de verborgen kracht van snelheid op het web te ontdekken en je site te optimaliseren voor betere prestaties en resultaten.

Webdesign trends 2024

Webdesign trends 2024

Het artikel begint met de constatering dat het digitale landschap blijft veranderen en dat het essentieel is voor bedrijven om bij te blijven om online zichtbaarheid te verbeteren. Vervolgens worden vier opvallende webdesigntrends voor 2024 besproken:

Dynamische Tekstoverlapping: Rebelse webdesigners breken met het traditionele grid door dynamische tekst met afbeeldingen te laten overlappen, waardoor een avant-gardistische uitstraling ontstaat.

Geanimeerde Productonthullingen: Hover-animaties evolueren tot extravagante productpresentaties, waardoor gebruikers producten kunnen verkennen zonder de pagina te verlaten en een element van mysterie behouden blijft.

Volledig Meeslepende 3D-werelden: Dankzij VR-technologie transformeren websites in 2024 tot persoonlijke digitale ervaringen, met achtergrondmuziek en artistieke elementen die gebruikers uitnodigen om dieper in de website te duiken.

Parallax Scrollen voorbij 3D-verkenning: Parallax scrollen krijgt een upgrade, waarbij gebruikers niet alleen omhoog en omlaag kunnen scrollen, maar ook in en uit, waardoor een dynamische en interactieve dimensie aan websites wordt toegevoegd.

De kracht van lokale SEO: Hoe je jouw bedrijf lokaal zichtbaar maakt

De kracht van lokale SEO: Hoe je jouw bedrijf lokaal zichtbaar maakt

Lokale SEO is essentieel voor bedrijven die afhankelijk zijn van lokaal klantenverkeer. Het stelt je in staat om jouw online aanwezigheid te optimaliseren voor mensen die op zoek zijn naar producten of diensten in jouw directe omgeving. Door lokale zoekresultaten te domineren, kun je deuren openen naar nieuwe kansen en groei voor jouw bedrijf. Leer hoe je jouw bedrijf lokaal zichtbaar maakt met de kracht van lokale SEO.

SEO vs SEA

SEO vs SEA

Ontdek de verschillen tussen SEO en SEA en leer hoe je de beste strategie kiest om je online vindbaarheid te vergroten. Weigh the pros and cons, and make an informed decision for your business.

Het belang van responsief webdesign voor online vindbaarheid

Het belang van responsief webdesign voor online vindbaarheid

Responsief webdesign is belangrijk voor online vindbaarheid omdat het zorgt voor een goede gebruikerservaring op verschillende apparaten. Dit leidt tot lagere bouncepercentages en langere bezoektijden, wat zoekmachines als positief beschouwen. Daarnaast beschouwen zoekmachines mobielvriendelijkheid als een rangschikkingsfactor, waardoor responsieve websites hoger worden geplaatst in zoekresultaten.

Responsief webdesign is een must-have voor bedrijven en organisaties die online willen slagen.

GeĆÆnteresseerd?

Samen te werken?

Heb je hulp nodig bij de online groei van je bedrijf? Of wil je een nieuw webdesign? Dan vind je in iLokaal een uitstekende partner! Wij helpen je graag met o.a. je webdesign, eenĀ Facebook campagne, het creĆ«ren van eenĀ huisstijlĀ of hetĀ beter vindbaar makenĀ van je bedrijf in Google.