Selecteer een pagina

iLokaal

Social Media
  1. Introductie
  2.  → 
  3. Oplossingen
  4.  → Social Media

Social media voor bedrijven

Social media zijn onmisbaar voor de meeste bedrijven. Ze vormen een belangrijke aanvulling op de online marketingcommunicatie van je bedrijf. Veel mensen zitten op diverse social media kanalen: Facebook, Instagram, Twitter, noem maar op. Met social media als extra communicatiekanaal haal je je doelgroep sneller dichterbij. Daarbij kan je ook adverteren op social media kanalen. Kortom, mogelijkheden te over. Maar ook tijdrovend en ingewikkeld als het aankomt op ze effectief inzetten. Welke social media passen bij jouw bedrijf en hoe geef je er invulling aan? Niet voor niets is social media specialist tegenwoordig een volwaardige professie. 

Social media specialist 

Een social media specialist inschakelen is zo gek nog niet. Social media zijn nogal eens het ondergeschoven kindje binnen een bedrijf. Vaak doet iemand het er een beetje bij en wordt het weer doorgeschoven naar de volgende persoon, of de stagiaire krijgt het toebedeeld. Zonder een duidelijk plan en een continue uitvoering zijn social media doorgaans weinig succesvol. Een social media specialist kent de mogelijkheden en de recente ontwikkelingen op social media gebied. Samen met jou kijkt hij welke social media het beste passen bij jouw bedrijf en hoe je ze effectief kunt inzetten. Bezoekers hoeven nooit meer te staren naar een vergeten social media account!

Social media effectiever inzetten voor je bedrijf?

Neem contact met ons op. Wij kijken graag hoe we social media effectief kunnen laten werken voor jouw online succes!

Waarom kiezen voor iLokaal?

Geen lange vaste contracten
Alleen betalen voor wat je echt nodig hebt
Duidelijke afspraken en een planmatige werkwijze
Vriendelijke lokale tarieven
Werken met gedreven talenten en freelancers
Bedrijfsgroei en persoonlijke ontwikkeling staan bij ons bovenaan
Een klantenservice die altijd goed bereikbaar is

Samenwerken met iLokaal

Wij hebben een passie om lokale en regionale ondernemers te helpen? Heb je hulp nodig bij online marketing of online ondernemen? Wij helpen u graag?

De missie van iLokaal is om lokale en regionale ondernemingen te helpen. Om je alvast op weg te helpen, delen wij onderstaande items kosteloos met jou! Lees ook Historie & Missie.

Gratis Website Scan

Wil je gratis bruikbare tips ontvangen die je helpen bij het optimaliseren van je website en marketinginspanningen?

Laat een gratis website scan doen! Jouw website wordt op ruim 70 punten geanalyseerd en je ontvangt het rapport binnen 24 uur.

3 Stappen naar Online Succes formule

Wij leren je wat je zelf beter kunt doen en ontzorgen je volledig bij wat een professional voor je hoort te doen. Jouw online succes hangt af van de samenwerking en collectieve inspanning van jou en jouw online marketingbureau.

Wij delen graag GRATIS onze "3 stappen naar Online Succes" formule met jou.

Werken bij iLokaal

Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging en wil je echt het verschil maken voor lokale en regionale ondernemers? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe Talenten en Freelancers. Bekijk onze openstaande posities en wellicht kom jij binnenkort ons team versterken!

Waar kunnen wij je bij helpen?

Heb je de ambitie om jouw bedrijf te laten groeien, maar weet je niet hoe of waar je moet beginnen? Wij hebben de oplossing voor jou! Plan vrijblijvend een telefonisch of chat adviesgesprek in.

Algemeen

Je kunt contact met ons opnemen via de contactpagina of chat of je kunt ons bellen 0851110239

Klant worden?

Neem voor de mogelijkheden contact met ons op via de chat of samenwerkingspagina of plan een adviesgesprek in.

Bestaande klanten

Wij adviseren bestaande klanten contact met ons op te nemen via de klantenservice of chat.