Welkom bij iLokaal

Bij iLokaal geloven we sterk in persoonlijke aandacht en flexibiliteit. We zijn er om jou, als lokale of regionale ondernemer, te ondersteunen bij het verbeteren van jouw bedrijfspresentatie en het aantrekken van online klanten.

Historie & Missie

ilokaal landkaart 2

Werken bij iLokaal

Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging en wil je echt het verschil maken voor lokale en regionale ondernemers? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe Talenten en Freelancers. Bekijk onze openstaande posities en wellicht kom jij binnenkort ons team versterken!

Algemeen

Je kunt contact met ons opnemen via de contactpagina of je kunt ons bellen 0320 - 798552

Klant worden?

Neem voor de mogelijkheden contact met ons op via de samenwerkingspagina of plan een adviesgesprek

Bestaande klanten

Wij adviseren bestaande klanten contact met ons op te nemen via de klantenservice

Social Media
Geplaatst op: 22 feb 2020

Social media voor bedrijven

Social media zijn onmisbaar voor de meeste bedrijven. Ze vormen een belangrijke aanvulling op de online marketingcommunicatie van je bedrijf. Veel mensen zitten op diverse social media kanalen: Facebook, Instagram, Twitter, noem maar op. Met social media als extra communicatiekanaal haal je je doelgroep sneller dichterbij. Daarbij kan je ook adverteren op social media kanalen. Kortom, mogelijkheden te over. Maar ook tijdrovend en ingewikkeld als het aankomt op ze effectief inzetten. Welke social media passen bij jouw bedrijf en hoe geef je er invulling aan? Niet voor niets is social media specialist tegenwoordig een volwaardige professie.

Social media specialist

Een social media specialist inschakelen is zo gek nog niet. Social media zijn nogal eens het ondergeschoven kindje binnen een bedrijf. Vaak doet iemand het er een beetje bij en wordt het weer doorgeschoven naar de volgende persoon, of de stagiaire krijgt het toebedeeld. Zonder een duidelijk plan en een continue uitvoering zijn social media doorgaans weinig succesvol. Een social media specialist kent de mogelijkheden en de recente ontwikkelingen op social media gebied. Samen met jou kijkt hij welke social media het beste passen bij jouw bedrijf en hoe je ze effectief kunt inzetten. Bezoekers hoeven nooit meer te staren naar een vergeten social media account!

Social media effectiever inzetten voor je bedrijf?

Neem contact met ons op. Wij kijken graag hoe we social media effectief kunnen laten werken voor jouw online succes!

Neem een kijkje bij

Onze recente projecten

Redenen om met ons

Samen te werken

Vriendelijke lokale tarieven

Geen lange vaste contracten

Alleen betalen voor wat je echt nodig hebt

Werken met gedreven talenten en freelancers

Een klantenservice die altijd goed bereikbaar is

Duidelijke afspraken en een planmatige werkwijze

Bedrijfsgroei en persoonlijke ontwikkeling staan bij ons bovenaan

Geïnteresseerd?

Samen te werken?

Heb je hulp nodig bij de online groei van je bedrijf? Of wil je een nieuw webdesign? Dan vind je in iLokaal een uitstekende partner! Wij helpen je graag met o.a. je webdesign, een Facebook campagne, het creëren van een huisstijl of het beter vindbaar maken van je bedrijf in Google.