iLokaal

Hoger in Google

Hoger in Google

Hoger in Google komen, wie wil dat niet? Elk bedrijf hoopt op een positie op de eerste pagina en het liefst ergens bovenaan. Hoe doen die andere bedrijven dat toch? En waarom blijf jij maar hangen op de tweede, derde of zelfs vierde pagina? Terwijl jij je bezighoudt met je core business komen andere bedrijven hoger in Google, zo lijkt het. Maar ook jij kan een van die stijgende bedrijven worden. Keywords, linkbuilding, SEO-teksten, regelmatig bloggen, je hebt er vast al eens over gehoord. Behalve dat je waarschijnlijk geen genie bent op elk vlak ontbreekt het je ook aan tijd. iLokaal heeft professionals in huis voor elk onderdeel waarmee jij hoger in Google kunt komen.

Hoe kom je hoger in Google?

Wil je hoger in Google komen? Dat vergt kennis, een strategische aanpak en tijd. Uitbesteden is zeker een optie. Schakel je iLokaal in, dan koppelen wij je aan een SEO-specialist, die jou regelmatig update en altijd klaarstaat voor vragen. Geen wurgcontract, wel inzichtelijke rapportages. Met een SEO-scan brengen we in kaart hoe jouw website ervoor staat. Hieruit rolt wat de verbeterpunten zijn. Om een website hoger in Google te laten komen zetten we verschillende strategieën in, denk aan zoekmachine adverteren (SEA), linkbuilding of conversie optimalisatie, afhankelijk van wat het beste werkt voor jouw bedrijf. Met als uiteindelijk doel: meer bezoekers en meer omzet.

Wil je ook hoger in Google komen?

Neem dan contact met ons op. Wij voeren een gratis SEO-scan uit vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Neem een kijkje bij

Onze recente projecten

Redenen om met ons

Samen te werken

Vriendelijke lokale tarieven

Geen lange vaste contracten

Alleen betalen voor wat je echt nodig hebt

Werken met gedreven talenten en freelancers

Een klantenservice die altijd goed bereikbaar is

Duidelijke afspraken en een planmatige werkwijze

Bedrijfsgroei en persoonlijke ontwikkeling staan bij ons bovenaan

Geïnteresseerd?

Samen te werken

Heb je hulp nodig bij de online groei van je bedrijf? Of wil je een nieuw webdesign? Dan vind je in iLokaal een uitstekende partner! Wij helpen je graag met o.a. je webdesign, een Facebook campagne, het creëren van een huisstijl of het beter vindbaar maken van je bedrijf in Google.