Welkom bij iLokaal

Bij iLokaal geloven we sterk in persoonlijke aandacht en flexibiliteit. We zijn er om jou, als lokale of regionale ondernemer, te ondersteunen bij het verbeteren van jouw bedrijfspresentatie en het aantrekken van online klanten.

Historie & Missie

ilokaal landkaart 2

Werken bij iLokaal

Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging en wil je echt het verschil maken voor lokale en regionale ondernemers? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe Talenten en Freelancers. Bekijk onze openstaande posities en wellicht kom jij binnenkort ons team versterken!

Algemeen

Je kunt contact met ons opnemen via de contactpagina of je kunt ons bellen 0320 - 798552

Klant worden?

Neem voor de mogelijkheden contact met ons op via de samenwerkingspagina of plan een adviesgesprek

Bestaande klanten

Wij adviseren bestaande klanten contact met ons op te nemen via de klantenservice

Hoger in Google
Geplaatst op: 22 feb 2020
Wil jij ook hoger in Google komen en meer bezoekers en omzet genereren? Het is niet zo makkelijk als het lijkt en het kost tijd en kennis om de juiste strategieën toe te passen. Maar niet getreurd, iLokaal heeft professionals in huis die jou kunnen helpen om hoger in Google te komen.

Een SEO-scan brengt de verbeterpunten van jouw website in kaart, waarna we verschillende strategieën kunnen inzetten zoals zoekmachine adverteren (SEA), linkbuilding of conversie optimalisatie om jouw website hoger in Google te laten komen. Bij ons geen wurgcontract, maar wel inzichtelijke rapportages en regelmatige updates van jouw persoonlijke SEO-specialist die klaarstaat voor al jouw vragen.

Benieuwd naar wat iLokaal voor jou kan betekenen om hoger in Google te komen? Neem dan contact met ons op voor een gratis SEO-scan en wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden. Oh, en vergeet ook niet dat Google Reviews een belangrijk onderdeel kunnen zijn om hoger in Google te komen en meer vertrouwen te winnen van potentiële klanten.

Neem een kijkje bij

Onze recente projecten

Redenen om met ons

Samen te werken

Vriendelijke lokale tarieven

Geen lange vaste contracten

Alleen betalen voor wat je echt nodig hebt

Werken met gedreven talenten en freelancers

Een klantenservice die altijd goed bereikbaar is

Duidelijke afspraken en een planmatige werkwijze

Bedrijfsgroei en persoonlijke ontwikkeling staan bij ons bovenaan

Geïnteresseerd?

Samen te werken?

Heb je hulp nodig bij de online groei van je bedrijf? Of wil je een nieuw webdesign? Dan vind je in iLokaal een uitstekende partner! Wij helpen je graag met o.a. je webdesign, een Facebook campagne, het creëren van een huisstijl of het beter vindbaar maken van je bedrijf in Google.