Selecteer een pagina

iLokaal

Logo ontwerpen
  1. Introductie
  2.  → 
  3. Oplossingen
  4.  → Logo ontwerpen

Waarom een logo belangrijk is

Een goed logo voor je bedrijf is belangrijk. Potentiële klanten herkennen jouw bedrijfsnaam hieraan. Lopen ze op een zeker moment tegen een probleem aan, dan denken ze sneller aan jou. Voor bestaande klanten roept een logo steeds weer opnieuw een gevoel van herkenning en vertrouwdheid op. Zo werkt het voor jou ook, meestal onbewust. Een bekende supermarktketen scan je in een vreemde stad als vertrouwd herkenningspunt. Of wanneer je post ontvangt herken je direct de afzender aan het logo. Een sterk logo is uniek en past bij de identiteit van jouw bedrijf. Hoe kom je aan zo’n logo?

Logo laten ontwerpen

Waarom een logo laten ontwerpen? Veel ondernemers doen het in de startfase zonder logo of ze ontwerpen er zelf een, bijvoorbeeld een 3-stappenplan logo. Helaas zijn deze weinig origineel en ook niet exclusief voor jou. Bovendien kun je nog zulke goede ideeën hebben, als je niet over goede software beschikt wordt de uitvoering lastig. Een designer heeft veel ervaring met het vertalen van een bedrijfsidentiteit naar een sterk logo. Je logo is multi-inzetbaar: op je website, in je mail, op je visitekaartjes, noem maar op. Een logo laten ontwerpen is dus absoluut het overwegen waard!

Wil je ook een uniek logo voor je bedrijf?

Neem dan contact met ons op en wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden. Van logo tot complete huisstijl, wij kunnen het allemaal voor je regelen.

Waarom kiezen voor iLokaal?

Geen lange vaste contracten
Alleen betalen voor wat je echt nodig hebt
Duidelijke afspraken en een planmatige werkwijze
Vriendelijke lokale tarieven
Werken met gedreven talenten en freelancers
Bedrijfsgroei en persoonlijke ontwikkeling staan bij ons bovenaan
Een klantenservice die altijd goed bereikbaar is

Samenwerken met iLokaal

Wij hebben een passie om lokale en regionale ondernemers te helpen? Heb je hulp nodig bij online marketing of online ondernemen? Wij helpen u graag?

De missie van iLokaal is om lokale en regionale ondernemingen te helpen. Om je alvast op weg te helpen, delen wij onderstaande items kosteloos met jou! Lees ook Historie & Missie.

Gratis Website Scan

Wil je gratis bruikbare tips ontvangen die je helpen bij het optimaliseren van je website en marketinginspanningen?

Laat een gratis website scan doen! Jouw website wordt op ruim 70 punten geanalyseerd en je ontvangt het rapport binnen 24 uur.

3 Stappen naar Online Succes formule

Wij leren je wat je zelf beter kunt doen en ontzorgen je volledig bij wat een professional voor je hoort te doen. Jouw online succes hangt af van de samenwerking en collectieve inspanning van jou en jouw online marketingbureau.

Wij delen graag GRATIS onze "3 stappen naar Online Succes" formule met jou.

Werken bij iLokaal

Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging en wil je echt het verschil maken voor lokale en regionale ondernemers? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe Talenten en Freelancers. Bekijk onze openstaande posities en wellicht kom jij binnenkort ons team versterken!

Waar kunnen wij je bij helpen?

Heb je de ambitie om jouw bedrijf te laten groeien, maar weet je niet hoe of waar je moet beginnen? Wij hebben de oplossing voor jou! Plan vrijblijvend een telefonisch of chat adviesgesprek in.

Algemeen

Je kunt contact met ons opnemen via de contactpagina of chat of je kunt ons bellen 0851110239

Klant worden?

Neem voor de mogelijkheden contact met ons op via de chat of samenwerkingspagina of plan een adviesgesprek in.

Bestaande klanten

Wij adviseren bestaande klanten contact met ons op te nemen via de klantenservice of chat.