Welkom bij iLokaal

Bij iLokaal geloven we sterk in persoonlijke aandacht en flexibiliteit. We zijn er om jou, als lokale of regionale ondernemer, te ondersteunen bij het verbeteren van jouw bedrijfspresentatie en het aantrekken van online klanten.

Historie & Missie

ilokaal landkaart 2

Werken bij iLokaal

Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging en wil je echt het verschil maken voor lokale en regionale ondernemers? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe Talenten en Freelancers. Bekijk onze openstaande posities en wellicht kom jij binnenkort ons team versterken!

Algemeen

Je kunt contact met ons opnemen via de contactpagina of je kunt ons bellen 0320 - 798552

Klant worden?

Neem voor de mogelijkheden contact met ons op via de samenwerkingspagina of plan een adviesgesprek

Bestaande klanten

Wij adviseren bestaande klanten contact met ons op te nemen via de klantenservice

Logo ontwerpen
Geplaatst op: 22 feb 2020

Waarom een logo belangrijk is

Een goed logo is belangrijk omdat potentiële klanten jouw bedrijfsnaam hieraan herkennen. Dit kan ervoor zorgen dat ze sneller aan jou denken wanneer ze een probleem hebben dat jouw bedrijf kan oplossen. Voor bestaande klanten roept een logo steeds weer een gevoel van herkenning en vertrouwdheid op. Een sterk logo is uniek en past bij de identiteit van jouw bedrijf. Zo’n logo kan jouw bedrijf helpen opvallen en herkenbaar maken voor klanten.

Hoe kom je aan een goed logo?

Veel ondernemers beginnen zonder logo of ontwerpen er zelf een, maar deze zijn vaak niet origineel en niet exclusief voor jou. Het kan lastig zijn om goede ideeën uit te voeren als je niet over de juiste software beschikt. Een designer heeft ervaring met het vertalen van jouw bedrijfsidentiteit naar een sterk logo. Een logo is multi-inzetbaar en kan worden gebruikt op jouw website, e-mails, visitekaartjes en nog veel meer. Een goed ontworpen logo kan jouw bedrijf helpen om zich te onderscheiden van de concurrentie.

Wil je ook een uniek logo voor je bedrijf?

Als je geïnteresseerd bent in het laten ontwerpen van een uniek logo voor jouw bedrijf, neem dan contact met ons op. Wij kunnen jou meer vertellen over de mogelijkheden en kunnen jou helpen met alles van het ontwerpen van een logo tot het creëren van een complete huisstijl.

Neem een kijkje bij

Onze recente projecten

Redenen om met ons

Samen te werken

Vriendelijke lokale tarieven

Geen lange vaste contracten

Alleen betalen voor wat je echt nodig hebt

Werken met gedreven talenten en freelancers

Een klantenservice die altijd goed bereikbaar is

Duidelijke afspraken en een planmatige werkwijze

Bedrijfsgroei en persoonlijke ontwikkeling staan bij ons bovenaan

Geïnteresseerd?

Samen te werken?

Heb je hulp nodig bij de online groei van je bedrijf? Of wil je een nieuw webdesign? Dan vind je in iLokaal een uitstekende partner! Wij helpen je graag met o.a. je webdesign, een Facebook campagne, het creëren van een huisstijl of het beter vindbaar maken van je bedrijf in Google.