Welkom bij iLokaal

Bij iLokaal geloven we sterk in persoonlijke aandacht en flexibiliteit. We zijn er om jou, als lokale of regionale ondernemer, te ondersteunen bij het verbeteren van jouw bedrijfspresentatie en het aantrekken van online klanten.

Historie & Missie

ilokaal landkaart 2

Werken bij iLokaal

Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging en wil je echt het verschil maken voor lokale en regionale ondernemers? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe Talenten en Freelancers. Bekijk onze openstaande posities en wellicht kom jij binnenkort ons team versterken!

Algemeen

Je kunt contact met ons opnemen via de contactpagina of je kunt ons bellen 0320 - 798552

Klant worden?

Neem voor de mogelijkheden contact met ons op via de samenwerkingspagina of plan een adviesgesprek

Bestaande klanten

Wij adviseren bestaande klanten contact met ons op te nemen via de klantenservice

Website laten maken in Amsterdam

Nieuwe website nodig? Bij iLokaal ontwerpen en vergroten wij online succes! Wij creëren maatwerk websites en versterken je online zichtbaarheid, zodat je bedrijf opvalt en groeit.

Contact - landingspaginas

Plan een adviesgesprek

Op maat advies voor jouw online doorbraak in Amsterdam.

Op zoek naar een professioneel gemaakte website voor je bedrijf in Amsterdam? Wij zijn gespecialiseerd in bedrijfswebsites en maatwerk online oplossingen. Laat een nieuwe website maken die aansluit bij je visie.

Versterk je online zichtbaarheid en vergroot je kans om hoger in Google te komen. Met onze expertise kun je de concurrentie voorblijven en zelfs bovenaan Google komen. Ontdek nu de mogelijkheden en plan een adviesgesprek in!

Neem een kijkje bij

Onze recente projecten

Maatwerk

Websites maken

Maatwerkoplossingen op basis van jouw specifieke behoeften

SEO-optimalisatie voor Google-vindbaarheid

Laat jouw bedrijf opvallen in Amsterdam en omgeving

Streven naar meetbare resultaten en open communicatie

ilokaal divi website

Kosten

Nieuwsgierig naar de kosten van een website in Amsterdam?

Overweeg je een bedrijfswebsite of maatwerk online oplossing? Bij ons heb je opties, of je budget nu bescheiden of ruimer is.

Wij verschaffen duidelijkheid over onze prijzen zonder verborgen verrassingen. Je weet vooraf precies wat je kunt verwachten. Wil je het kostenoverzicht ontvangen? Neem dan contact op!

Ontdek hoe wij je kunnen helpen met een nieuwe website, het vergroten van je online zichtbaarheid en het versterken van je positie in Google. Neem contact op voor een helder overzicht!

Over iLokaal

Welkom bij iLokaal, je lokale helden in online ondernemen en marketing

Bij iLokaal geloven we in persoonlijke aandacht en flexibiliteit. Wij zijn er speciaal voor lokale en regionale ondernemers, om je te helpen jouw bedrijfspresentatie te verbeteren en online klanten aan te trekken.

Onze oplossingen zijn allemaal ontworpen om jou te ontzorgen en te helpen groeien. Of je nu klein of groot bent, wij hebben de expertise om je te laten floreren.

Bij iLokaal geloven we dat bedrijfsgroei en persoonlijke ontwikkeling essentieel zijn voor het succes van onze klanten. We werken daarom hard om jou de beste service te bieden en jou te ondersteunen in jouw persoonlijke en zakelijke groei. 

Wil je meer weten? Lees dan de over ons pagina.

Ervaringen

Wat vinden onze klanten?

Flexmission BV

“Een professioneel en betrokken organisatie. Ze hebben een mooie nieuwe website voor FlexMission gemaakt en behalen ze voor ons goede resultaten in de zoekmachines. Wij zijn ook waarderen dat ze altijd met ons meedenken.”

taxi lelystad logo ilokaal

Taxi Lelystad

“Wij zijn zeer tevreden met iLokaal & DuurzaamMedia. Wij staan al geruime tijd met meerdere zoektermen in de top van Google. En krijgen wij ook veel positieve berichten over de nieuwe website.”

iLokaal in actie

Successen van klanten en onze expertise

De talenten, freelancers en specialisten van iLokaal beschikken samen over ruim 45 jaar ervaring. Wij hielpen al vele lokale ondernemers zoals jij!

Aanvragen gerealiseerd

Topposities in Google

Facebook Campagnes

Online Campagnes

Geïnteresseerd?

Samen te werken?

Heb je hulp nodig bij de online groei van je bedrijf? Of wil je een nieuw webdesign? Dan vind je in iLokaal een uitstekende partner! Wij helpen je graag met o.a. je webdesign, een Facebook campagne, het creëren van een huisstijl of het beter vindbaar maken van je bedrijf in Google.