Welkom bij iLokaal

Bij iLokaal geloven we sterk in persoonlijke aandacht en flexibiliteit. We zijn er om jou, als lokale of regionale ondernemer, te ondersteunen bij het verbeteren van jouw bedrijfspresentatie en het aantrekken van online klanten.

Historie & Missie

ilokaal landkaart 2

Werken bij iLokaal

Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging en wil je echt het verschil maken voor lokale en regionale ondernemers? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe Talenten en Freelancers. Bekijk onze openstaande posities en wellicht kom jij binnenkort ons team versterken!

Algemeen

Je kunt contact met ons opnemen via de contactpagina of je kunt ons bellen 0320 - 798552

Klant worden?

Neem voor de mogelijkheden contact met ons op via de samenwerkingspagina of plan een adviesgesprek

Bestaande klanten

Wij adviseren bestaande klanten contact met ons op te nemen via de klantenservice

Video marketing
Geplaatst op: 20 apr 2023

Waarom video marketing een effectieve oplossing is voor jouw website

 

Video marketing is een krachtige manier om jouw merk en jouw producten of diensten te promoten. Door het gebruik van video’s op jouw website en social media kanalen kun je jouw publiek op een boeiende en interactieve manier aanspreken.

Een belangrijk voordeel van video marketing is dat het jouw publiek kan helpen begrijpen wat jouw bedrijf doet en hoe jouw producten of diensten kunnen helpen. Door jouw boodschap visueel te maken en inzicht te geven in jouw bedrijfsprocessen, kun je de betrokkenheid van jouw publiek vergroten en de verkoop stimuleren.

Bovendien zijn video’s gemakkelijk deelbaar op social media en andere online kanalen. Door jouw video’s te delen, kun je jouw bereik vergroten en meer potentiële klanten aantrekken. Het is ook mogelijk om jouw video’s te optimaliseren voor zoekmachines, waardoor je jouw online zichtbaarheid en vindbaarheid kunt vergroten.

Een ander voordeel van video marketing is dat het jou in staat stelt om jouw merkpersoonlijkheid te tonen en jouw klanten een gevoel van verbondenheid te geven. Door het gebruik van humor, emotie en storytelling in jouw video’s, kun je een emotionele band opbouwen met jouw publiek en hen aanmoedigen om meer betrokken te raken bij jouw bedrijf.

Kortom, video marketing is een krachtige en effectieve manier om jouw bedrijf te promoten en meer klanten aan te trekken. Door het gebruik van video’s op jouw website en social media kanalen, kun je jouw publiek op een boeiende en interactieve manier aanspreken en jouw online zichtbaarheid vergroten. 

Dus waar wacht je nog op? Start vandaag nog met het maken van geweldige video’s om uw bedrijf te promoten!

Neem een kijkje bij

Onze recente projecten

Redenen om met ons

Samen te werken

Vriendelijke lokale tarieven

Geen lange vaste contracten

Alleen betalen voor wat je echt nodig hebt

Werken met gedreven talenten en freelancers

Een klantenservice die altijd goed bereikbaar is

Duidelijke afspraken en een planmatige werkwijze

Bedrijfsgroei en persoonlijke ontwikkeling staan bij ons bovenaan

Geïnteresseerd?

Samen te werken?

Heb je hulp nodig bij de online groei van je bedrijf? Of wil je een nieuw webdesign? Dan vind je in iLokaal een uitstekende partner! Wij helpen je graag met o.a. je webdesign, een Facebook campagne, het creëren van een huisstijl of het beter vindbaar maken van je bedrijf in Google.