Welkom bij iLokaal

Bij iLokaal geloven we sterk in persoonlijke aandacht en flexibiliteit. We zijn er om jou, als lokale of regionale ondernemer, te ondersteunen bij het verbeteren van jouw bedrijfspresentatie en het aantrekken van online klanten.

Historie & Missie

ilokaal landkaart 2

Werken bij iLokaal

Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging en wil je echt het verschil maken voor lokale en regionale ondernemers? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe Talenten en Freelancers. Bekijk onze openstaande posities en wellicht kom jij binnenkort ons team versterken!

Algemeen

Je kunt contact met ons opnemen via de contactpagina of je kunt ons bellen 0320 - 798552

Klant worden?

Neem voor de mogelijkheden contact met ons op via de samenwerkingspagina of plan een adviesgesprek

Bestaande klanten

Wij adviseren bestaande klanten contact met ons op te nemen via de klantenservice

Wat is een Landingspagina?
Geplaatst op: 18 jun 2023

Het krachtige nut van landingspagina’s voor jouw online succes

In de wereld van online marketing is de landingspagina een ware troef. Maar wat is een landingspagina precies en waarom is het zo cruciaal voor jouw bedrijf? Hier ontdek je de kern van landingspagina’s en hoe ze jouw online aanwezigheid kunnen transformeren.

 

Wat is een landingspagina?

Een landingspagina is een speciaal ontworpen webpagina met één duidelijk doel: de bezoeker aanzetten tot een bepaalde actie. Deze actie kan variëren, zoals het aanvragen van informatie, een dienst in een bepaalde regio of het maken van een aankoop. Het unieke van een landingspagina is de focus: er zijn geen afleidingen, alleen de essentie.

 

Waarom zijn landingspagina’s belangrijk?

Landingspagina’s vergroten conversies. Ze leiden de bezoeker rechtstreeks naar wat jij aanbiedt, zonder afleiding. Hierdoor begrijpen bezoekers sneller je aanbod en zijn ze meer geneigd tot actie over te gaan. Ook verhogen landingspagina’s je vindbaarheid in zoekmachines, zoals Google, dankzij hun nauwe afstemming op specifieke zoekwoorden.

Landingspagina’s zijn jouw digitale hefboom voor conversies en betere online vindbaarheid. Geef je bedrijf een boost en ontdek hoe een doordachte landingspagina het verschil kan maken. Neem contact op met iLokaal en ontdek hoe wij jou kunnen bijstaan in dit online avontuur.

Neem een kijkje bij

Onze recente nieuwsberichten

Webdesign trends 2024

Webdesign trends 2024

Het artikel begint met de constatering dat het digitale landschap blijft veranderen en dat het essentieel is voor bedrijven om bij te blijven om online zichtbaarheid te verbeteren. Vervolgens worden vier opvallende webdesigntrends voor 2024 besproken:

Dynamische Tekstoverlapping: Rebelse webdesigners breken met het traditionele grid door dynamische tekst met afbeeldingen te laten overlappen, waardoor een avant-gardistische uitstraling ontstaat.

Geanimeerde Productonthullingen: Hover-animaties evolueren tot extravagante productpresentaties, waardoor gebruikers producten kunnen verkennen zonder de pagina te verlaten en een element van mysterie behouden blijft.

Volledig Meeslepende 3D-werelden: Dankzij VR-technologie transformeren websites in 2024 tot persoonlijke digitale ervaringen, met achtergrondmuziek en artistieke elementen die gebruikers uitnodigen om dieper in de website te duiken.

Parallax Scrollen voorbij 3D-verkenning: Parallax scrollen krijgt een upgrade, waarbij gebruikers niet alleen omhoog en omlaag kunnen scrollen, maar ook in en uit, waardoor een dynamische en interactieve dimensie aan websites wordt toegevoegd.

De kracht van lokale SEO: Hoe je jouw bedrijf lokaal zichtbaar maakt

De kracht van lokale SEO: Hoe je jouw bedrijf lokaal zichtbaar maakt

Lokale SEO is essentieel voor bedrijven die afhankelijk zijn van lokaal klantenverkeer. Het stelt je in staat om jouw online aanwezigheid te optimaliseren voor mensen die op zoek zijn naar producten of diensten in jouw directe omgeving. Door lokale zoekresultaten te domineren, kun je deuren openen naar nieuwe kansen en groei voor jouw bedrijf. Leer hoe je jouw bedrijf lokaal zichtbaar maakt met de kracht van lokale SEO.

Neem een kijkje bij

Onze recente projecten

Redenen om met ons

Samen te werken

Vriendelijke lokale tarieven

Geen lange vaste contracten

Alleen betalen voor wat je echt nodig hebt

Werken met gedreven talenten en freelancers

Een klantenservice die altijd goed bereikbaar is

Duidelijke afspraken en een planmatige werkwijze

Bedrijfsgroei en persoonlijke ontwikkeling staan bij ons bovenaan

Geïnteresseerd?

Samen te werken?

Heb je hulp nodig bij de online groei van je bedrijf? Of wil je een nieuw webdesign? Dan vind je in iLokaal een uitstekende partner! Wij helpen je graag met o.a. je webdesign, een Facebook campagne, het creëren van een huisstijl of het beter vindbaar maken van je bedrijf in Google.