Welkom bij iLokaal

Bij iLokaal geloven we sterk in persoonlijke aandacht en flexibiliteit. We zijn er om jou, als lokale of regionale ondernemer, te ondersteunen bij het verbeteren van jouw bedrijfspresentatie en het aantrekken van online klanten.

Historie & Missie

ilokaal landkaart 2

Werken bij iLokaal

Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging en wil je echt het verschil maken voor lokale en regionale ondernemers? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe Talenten en Freelancers. Bekijk onze openstaande posities en wellicht kom jij binnenkort ons team versterken!

Algemeen

Je kunt contact met ons opnemen via de contactpagina of je kunt ons bellen 0320 - 798552

Klant worden?

Neem voor de mogelijkheden contact met ons op via de samenwerkingspagina of plan een adviesgesprek

Bestaande klanten

Wij adviseren bestaande klanten contact met ons op te nemen via de klantenservice

iLokaal en het Corona Virus
Geplaatst op: 31 mrt 2020
Beste Relatie/Klant,

Wij willen u bedanken voor uw blijvende vertrouwen en loyaliteit in DuurzaamMedia en haar labels iLokaal.nl en het Online Collectief in deze onzekere tijden. We houden de ontwikkelingen rondom de uitbraak van het Covid-19 virus, ofwel het coronavirus, nauwlettend in de gaten. Ook doen we er alles aan om oplossingen te vinden, die mogelijke verstoring van onze dienstverlening kunnen voorkomen.

Het waarborgen van de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers, freelancers, klanten en leveranciers heeft voor ons topprioriteit, terwijl we intussen onze service verplichtingen nakomen. Daarom volgen wij de richtlijnen van de WHO (World Health Organization) en hebben extra voorzorgsmaatregelen genomen om de risico’s voor medewerkers en klanten te beperken.

Onze maatregelen

Deze maatregelen zijn:

 • Medewerkers aanmoedigen om op de hoogte te blijven van al het laatste nieuws rondom Covid-19 en bij milde gezondheidsklachten, waaronder keelpijn, niezen, een loopneus en koorts, thuis te blijven. Indien deze klachten verergeren dienen medewerkers telefonisch contact op te nemen met hun huisarts.
 • Medewerkers informeren over symptomen en preventieve en detectieve maatregelen, in het bijzonder het herinneren van medewerkers aan maatregelen ten aanzien van persoonlijke hygiëne, zoals regelmatig de handen wassen met water en zeep en afdrogen met een papieren handdoek. Ook informeren we over het strikt naleven van onze richtlijnen betreft sociale afstand.
 • Alle medewerkers en Freelancers werken vanuit huis tot nadere berichtgeving.
 • Tot nader bericht bezoeken wij geen klanten en ontvangen wij klanten niet op ons kantoor in Lelystad. Alle communicatie zal verlopen per telefoon, chat of ZOOM.
 • DuurzaamMedia hanteert aangepaste werktijden. Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 10.00 – 16.00 uur via chat, telefoon (085-1110239) of support@duurzaammedia.nl.

De maatregelen die wij hebben genomen en de hectiek van de laatste twee weken hebben mogelijk invloed gehad op de leveringen, communicatie en werkprocessen. Wij doen er alles aan om u als relatie hier zo min mogelijk hinder van te laten ondervinden.

Graag willen wij met u als ondernemer ook de volgende tips delen:

 1. Volg de richtlijnen van het WHO https://www.who.int/emergencies/diseases/novel-coronavirus-2019
 2. Raadpleeg het KVK Coronaloket https://www.kvk.nl/corona
 3. Raadpleeg de Belastingdienst   https://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/nl/home/content/coronavirus
 4. U kunt ook in de bijlage een beknopt overzicht zien van de economische regelingen die er zijn voor ondernemers tijdens de deze coronavirus crisis. Bekijk het hier.
 5. Probeer preventief te handelen om zorg te dragen dat de schade aan uw onderneming beperkt blijft. Niemand weet wat de impact zal zijn of hoe lang het zal duren.
 6. Harvey Blom heeft een artikel (Engelstalig) geschreven op LinkedIn betreft simpele dingen, die u dient te weten over het coronavirus. https://lnkd.in/gc2S8WU
 7. Elke vrijdag van 11.00 tot 15.00 uur houden wij een webinar waarin wij vragen beantwoorden en tips geven betreft online ondernemen en online marketing tijdens deze crisis. Wilt u deelnemen dan kunt u uw naam, e-mail en bedrijfsnaam mailen naar support@ilokaal.nl.
 8. Indien u hulp nodig heeft om een digitale werkplek in te richten of oplossingen wenst om beter digitaal te communiceren helpen wij via onze gecertificeerde partners graag mee.

Wij willen u nogmaals bedanken voor uw vertrouwen in DuurzaamMedia en haar labels iLokaal.nl en het Online Collectief en we kijken ernaar uit om u blijvend van dienst te kunnen zijn.

Met vriendelijke groet,

Harvey Blom namens
DuurzaamMedia BV
iLokaal.nl
Online Collectief

Neem een kijkje bij

Onze recente nieuwsberichten

Neem een kijkje bij

Onze recente projecten

Redenen om met ons

Samen te werken

Vriendelijke lokale tarieven

Geen lange vaste contracten

Alleen betalen voor wat je echt nodig hebt

Werken met gedreven talenten en freelancers

Een klantenservice die altijd goed bereikbaar is

Duidelijke afspraken en een planmatige werkwijze

Bedrijfsgroei en persoonlijke ontwikkeling staan bij ons bovenaan

Geïnteresseerd?

Samen te werken?

Heb je hulp nodig bij de online groei van je bedrijf? Of wil je een nieuw webdesign? Dan vind je in iLokaal een uitstekende partner! Wij helpen je graag met o.a. je webdesign, een Facebook campagne, het creëren van een huisstijl of het beter vindbaar maken van je bedrijf in Google.