Selecteer een pagina
  1. Introductie
  2.  → 
  3. Project
  4.  → Medic Skin Center

Medic Skin Center, hét online verkooppunt van huidverbeteringsproducten.

Medic Skin Center is een huidverbeteringspraktijk in het Centrum van Rotterdam. Naast het aanbieden van diverse behandelingen verkopen zij via hun webshop de producten van Mesoestetic, Circadia by Dr. Pugliese en Laviesage Nutricosmetics.

Wij bouwen niet zomaar webshops,
wij creëren webshops die verkopen.

Onze oplossing voor
Medic Skin Center

Medic Skin Center is een 2 in 1 website. Niet alleen bieden zij hun behandelingen inclusief bijbehorende informatie aan op de website, maar zij verkopen tevens ook de producten die zij zelf gebruiken in de salon. Dit betekent dat het een website is met veel informatie.

Daarom lag onze focus op het creëren van een rustige en overzichtelijke website/shop, zodat de bezoeker niet verdwaalt in de beschikbare informatie en dankzij de duidelijkheid en eenvoud uiteindelijk aangespoord wordt tot actie: het kopen van een product of het boeken van een behandeling.

“Hele goede service, mijn website ziet er top uit!”

Jyothie Chotoe, Eigenaresse

Wilt u meer weten over deze case? Of zelf een project met ons starten?

Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Bekijk andere projecten

De missie van iLokaal is om lokale en regionale ondernemingen te helpen. Om je alvast op weg te helpen, delen wij onderstaande items kosteloos met jou! Lees ook Historie & Missie.

Gratis Website Scan

Wil je gratis bruikbare tips ontvangen die je helpen bij het optimaliseren van je website en marketinginspanningen?

Laat een gratis website scan doen! Jouw website wordt op ruim 70 punten geanalyseerd en je ontvangt het rapport binnen 24 uur.

3 Stappen naar Online Succes formule

Wij leren je wat je zelf beter kunt doen en ontzorgen je volledig bij wat een professional voor je hoort te doen. Jouw online succes hangt af van de samenwerking en collectieve inspanning van jou en jouw online marketingbureau.

Wij delen graag GRATIS onze "3 stappen naar Online Succes" formule met jou.

Werken bij iLokaal

Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging en wil je echt het verschil maken voor lokale en regionale ondernemers? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe Talenten en Freelancers. Bekijk onze openstaande posities en wellicht kom jij binnenkort ons team versterken!

Waar kunnen wij je bij helpen?

Heb je de ambitie om jouw bedrijf te laten groeien, maar weet je niet hoe of waar je moet beginnen? Wij hebben de oplossing voor jou! Plan vrijblijvend een telefonisch of chat adviesgesprek in.

Algemeen

Je kunt contact met ons opnemen via de contactpagina of chat of je kunt ons bellen 0851110239

Klant worden?

Neem voor de mogelijkheden contact met ons op via de chat of samenwerkingspagina of plan een adviesgesprek in.

Bestaande klanten

Wij adviseren bestaande klanten contact met ons op te nemen via de klantenservice of chat.